Bambosz32 napisał(a):Ja mam tylko jedno zastrzeżenie, czemu nie wolno podawać linków P2P?
A proste!!! Cieżko mając zainstalowanego np. emule kliknąć SZUKAJ i wpisać to, czego się szuka? No, chyba, że ktoś jest naprawdę "niepełnosprytny"...
A propos tematu. Dawno mnie tu nie było i muszę OBIEKTYWNIE powiedzieć, że naprawdę jest tu "bajzel"... Czemu? Otóż: wchodzę sobie np. tydzień temu na forum i mam do przeglądnięcia 10000 postów. Więc zaczynam je przeglądać "na szybkiego". I co widzę: FULL postów to ZAMKNIĘTE, POBLOKOWANE, KOSZ itp... połowa postów właśnie poblokowana.
I jeszcze jedno do tych, co uważają, że My modki "trzymamy Was za mordy". Tak, dosadnie trzeba się wypowiadać, gdyż naprawdę PARANOJĄ JEST to, co niektórzy tu wyprawiają... Chcecie aby była możliwość umieszczania full wersji??? I co By Wam to dało? Non stop jeden z drugim pisałby, że potrzebuje tego ,a tego, a to link nie działa, a to user jest $%^^$#% bo link zły, itp.
Starzy userzy wiedzą, kto to
D!eselek, vel MAGIK. Chłopina dosłownie żyły sobie wypruwał, aby podawać Wam linki. I co go spotkało? Wiele nieprzyjemności z Waszej strony! A NIKT NIE ZASTANOWI SIĘ, że podając linki do nielegali forum będzie raz na zawsze zamknięte przez firmę hostingową, na której leży forum ,gdyż te firmy mają także regulamin, którego admin musi przestrzegać! Pomyślał ktoś nad tym? I wcale się nie dziwię "władzy" że dobiera się niektórym do dupy! I za to im dziękuję i w pełni popieram.
Oczywiście każdy ma swoje zdanie, każdy może się wypowiadać i zgadzać się z nim lub nie. Ale: RÓBMY TO KULTURALNIE, przestrzegajmy zasad pamujących na forum a naprawdę będzie wszystko cacy. Wszyscy będą zadowolemi.
Czego sobie i Wam UŻYTKOWNIKOM tego forum życzę.