Jeżeli nei chcesz pisać nikt Cię tutaj nie trzyma taka jest prawda wiesz o tym... Sami kopiecio dołek pod forum... Czepiacie śie spraw nei istotnych...
Przez chwie SB było wyłączone i co? I nic bez SB forum upada, zlikwiduje się dział gdy, filmy, muzyka i forum UMRZE

A reglami musi być i musi być przestrzegny bo inaczej forum zostanei usunięte

Wid zę ostatnio coś się popsuło miedzy czarno zielonymi ale po co? Nie łatwiej wrócić do dawnych czasów? Chociaż nei wiadomo czemu ad dłurzszego czasu atmosera pod upada na forum, ale nei wieszajcie psów na jednym czy drugim przecież to Wy tworzycie to forum... To jest jak związek, jak się ne pomorze w trudnych chwilach to się rozpadnie i koniec...
Na koniec mam do Was prośbe, jeżeli macie coś jakiś nei smak co kolwiek nei chwajcie głowy w pisaek z tymi podpisami... To jest bez sens... Załatwcie sprawe tak jak przystało na usera PROGRAMOSY.pl.
Nei wiem możę jest ktoś na tym forym kto mnei popiera i myśli tak samo jak ja... Jeżeli jest niech umieści w podpisie 2 zielone gwiazdki o takie: ** będę wiedział że nei jestem jedynakiem na tym forum z takimi pogladami...
Mam nadzieje że postaramy się zmienić tą atmosfere i będzie tak jak zawsze czyli najlepiej

pzdr!