j23 napisał(a):nie kazdy moze uzywac p2p - nie badzmy egoistami
np. ja

kiedy znikną te tematy nie będe miał żadnego dostępu do gier, filmów itd.
j23 napisał(a):nie kazdy moze uzywac p2p - nie badzmy egoistami
j23 napisał(a):nie tobie to oceniac. czasami szukam ale bez skutku i pytam - chyba nic w tym zlego
DeadOrAlive napisał(a):mieły 3 godziny i nikt z "rewolucjonistów" nie przedstawił rzeczowych propozycji łagodzenia regulaminu
DeadOrAlive napisał(a):
jak chcecie to mozemy sie umowic ze wogole sie nei podaje linkow do muzyki, filmow, gier itd.... .
Bambosz32 napisał(a):kiedy znikną te tematy nie będe miał żadnego dostępu do gier, filmów itd.
Tom@szek napisał(a):Nie ma żadnej mowy o łagodzeniu regulaminu.
Temat zamykam - jest juz teraz podobny j.w.
mefisto* napisał(a):jak chcecie to mozemy sie umowic ze wogole sie nei podaje linkow do muzyki, filmow, gier itd.... .
mefisto* napisał(a):ale istnieje cos takiego jak warez
Tom@szek napisał(a):- Siusiak
- samsung70
- stary*
Siusiak napisał(a):Jezeli ktos zawinił to na 10000% nie wszyscy tylko Ci którzy to zrobili powinni dostać na SB bana
jeśli pomogłem to daj mi plus.
Siusiak napisał(a):Edit 2: Chodzilo mi jeszcze o userbary w podpisie Rolling Eyes Dlaczego nie wolno ich mieć Question Przeciez jeden animowany userbar strony nie rozciagnie i nikomu nic nie zrobi (nie mowimy tu o userbarach reklamowych) Smile
Siusiak napisał(a):jeden nie szuka i dostaje warna a drugi nie szuka i nie dostaje warna Question Podobno na forum są wszyscy równi
Siusiak napisał(a):Dlaczego Serowi usunieto warna za logi
Rufus napisał(a):uważam że forum na tym traci....
fluid napisał(a):bo potrafia tylko krzyczec a konkretnie powiedizec co by chcieli zienic to juz nie potrafia
Tom@szek napisał(a):Nie ma żadnej mowy o łagodzeniu regulaminu.
Tom@szek napisał(a):Dotyczy to m.in. userów:
- Siusiak
- samsung70
- stary*
Tom@szek napisał(a):wypisywać w swoich podpisach jakieś żądania.
Siusiak napisał(a):Dlaczego Serowi usunieto warna za logi
Rufus napisał(a):SER dużo zrobił dla forum w dziale bezpieczeństwa... i moim zdaniem zasluzyl na usuniecie warnów
Siusiak napisał(a):Po trzecie sprawa ogólna forum. czemu jeden nie szuka i dostaje warna a drugi nie szuka i nie dostaje warna
Powróć do Użytkownicy o Programosy
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość