mialem nic nie pisac ale jak widze co tu jest pisane to mi sie normalnei rzygac chce
zacznijmy po kolei
patrykmis3
poucza nas czlowiek ktory ma 3 warny za TOTALNE olewanie regulamiu
placzesz ze cie zapomnieli odbanowac a jak juz cie odbanowalem (bo o ile pamietam to ja zrobilem) to nawet nie zobaczylem dziekuje z twojej strony
patrykmis3 napisał(a):prawo za komuny
co ty za glupoty gadasz
to aj mam 26 lat i z komuny pamietam tylko kartki a ty to za komuny jeszcze w pieluchy waliles wiec mnei nie denerwuj i nie pisz o czyms o czym tak naprawde masz wiedze tyle co ci w szkole powiedzieli
jeśli pomogłem to daj mi plus.
i ty nam mowisz ze jestesmy zalosni..... hipokryto
patrykmis3 napisał(a):władza usuwa ludzi którzy moga stanowic za grozenie dla forum tzw. buntem userów.
tego mi sie nawet nie chce komentowac bo to nei tyle jest zalosne co po prostu pusty smiech mnie ogarnia jak to czytam
moze jeszcze zaraz wymyslisz ze szukamy teczek na wspolprace z SB dla tych userow

mati43 napisał(a):władza moim zdaniem powinna bardziej sie przykładać do swoich obowiązków
nastepny madry
a czy ty myslisz ze my siedzimy na forum 24h/dobe????
my mamy swoje zycie wiec piszac takie rzeczy sie po prostu osmieszasz
Bambosz32 napisał(a):ja napisałem o nic dosyć krytycznie na SB, więc pewnie jutro się już nie zobaczymy
i nastepna perelka
co ty chcesz z siebie meczennika zrobic???
ze jak cie zbanuje to pokazesz wszystkim jak to miales racje ze jestesmy zli???
to rowniez jest nei tyle smieszne co zalosne....
M@ikel napisał(a):Jak według was moja opinia zasługuje na warna to prosze.
nastepny meczennik
takie cos nazywa sie - zagranie pod publiczke
mikstet napisał(a):fluid co do twojego tematu napisze tyle, używając szantażu co najwyżej zniechęcisz kolejnych forumowiczów do programosów.......a może my zrobimy kontrakcjie i nie będzie nas kilka dni........wtedy będziecie zachwyceni
i kto tu kogo szantazuje???
ja tylko napisalem informacje odnosnie tego jak bedzie wygladac sprawa po zlagodzeniu regulaminu
wiec jakty uwazasz ze to szantaz to juz twoj problem
-------------------------
w innych zarzutach macie mniej lub wiecej prawdy i jest kilka rzeczy nad ktorymi trzeba bedzie pomyslec
ale wiekszosc tego co tutaj jest napisane to typowe zagranie na samoobrone - zasypiemy ich gradem skarg i poszantazujem to sie zlamia pod naszymi rzadaniami
tylko dlaczego zaden z was pieknei piszacych jak to jestescie ciemiezeni i jak to wam ogranicza sie wolnosc wypowiedzi itd., ZADEN z was eni postawil sie w naszym miescu (wladzy) to my musimy sie uzerac z banda debili ktorzy nas obrazaja i rzucaja na nas miesem na PW jak im sie cos nei podoba, to my musimy wysluchiwac skarg tych ktorzy dostali warna, to my jestesmy opieprzani jak koza za obierki za kazdym razem jak sie wam cos nei podoba, a czy kiedykolwiek ktos z was pieniaczy pomyslal ze bycie modkiem to nei jest tylko banowanie/dawanie warnow/i zamykanie tematow tylko ciezka praca
wiec zanim osoby o ograniczonym polu widzenia jak (tu łaskawie przemilcze nicki) zaczna znowu sie rzucac jak to im jest niedobrze bo wielkie i zły mod albo admin zrobili mu kuku walnie sie w glace i postawi sie w naszym polozeniu
nas jest garstka i musimy utrzymac na forum ład i pozadek a was jest jak nei kilka tysiecy to conajmniej kilkuset
------------
patrykmis3 napisał(a):No własnie chodzi o to ze nie moze, BO MOD DA MU WARNA A JAK MA ZŁY HUMOR TO BANA.
kolejny twoj madry post ale jak to madrze napisal qurminator
IMHO za krótko tu jesteś żeby gadać takie rzeczy..
wiec przestan sie madrowac bo piszesz takie bzdury ze az glowa boli