Trochę zmieniałem.Koczko napisał(a):MUTOPOMPKA a Ty coś zmieniałeś w Emulu ustawienia -> Morph ?
Zgadza się. I właśnie sztuka to tak poustawiać, aby mieć max wydajność.Koczko napisał(a):Ja nic tam nie zmieniałem, ale czytałem że tam trzeba sie troche pobawić, żeby polepszyć transfer.
MUTOPOMPKA napisał(a):Zgadza się. I właśnie sztuka to tak poustawiać, aby mieć max wydajność.
Marquss napisał(a):Tez wlasnie czytalem ze mod morph jest dobry a jeszcze jedna opinia nie zaszkodzi
MUTOPOMPKA napisał(a):Ja sam kombinowałem z ustawieniami osiołka. Ile razy miałem tak, że transfery miałem 1 - 5 kB/s a łącze mam 1Mbit! Więc zacząłem czytać, szukać i eksperymentować z ustawieniami. I doszedłem do tego, co teraz mam... Tylko trzeba kombinować, szukać i eksperymentować z ustawieniami.
Koczko napisał(a):Chciałbym się jeszcze Ciebie spytać czy masz moze pełne spolszczenie do Emule v0.46a MorphXT v7.1?
Koczko napisał(a):A mogłbyś powiedzieć co tam zmieniałeś
Drizzt napisał(a):No więc ściągnąłem Longhorn Transformation Pack 10.5, ale nie mogę znaleźć tego schematu ze screena
wojniz napisał(a):Jakbyś mugł to napisz też co to jest: Bob Buduje Park i najlepiej jakiś link z kąd pobrać??
wojniz napisał(a):mam jeszcze taki problem: na liście serwerów niemam serwerów
wojniz napisał(a):Mam jeszcze prośbe - mógłbyś podać swoją listę serwerów??
progmaniak napisał(a):mam takiego pytanko da się jakoś zrobić aby osiołek łączył sie przy starcie odrazu do wybranego serwka? ( Razorback 2.0 )
progmaniak napisał(a):PS. jest już Razorback 2.5 Very Happy
jondis napisał(a): mam 2 wersje osła: 1.1 i
to chyba jakis mod albo nieoficjalna wersja mulka Neutral SKAD TO MASZ?
jondis napisał(a):gdzie się patrzy którym się jest w kolejce i przykładaowo ile jeszcze czasu zostało do rozpoczęcia ściągania pliku?
jondis napisał(a):mam 2 wersje osła: 1.1 i 0.46 b : nie będę pytał który z nich jest lepszy, spytam tylko dlaczego wersja 1.1 wyszukuje mi o wiele więce źródeł niż 0.46, czy jest to związane z ustawieniami?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości