a co do linka jest na mojej stronie dostepny
http://www.google.pl/
Autor postu otrzymał pochwałę
olcia-vitor napisał(a):mam niby lacze 512kb/s z kablowki
olcia-vitor napisał(a):ale jak sprawdzalam to wyszlo ze smiga max 260kb/s.. Wiec staralam sie ustawic jako lacze 256 i mam takie parametry... pobieranie 32kb/s, wysylanie 8kb/s . Odhaczony limit pobierania a wysylania limit mam 8kb/s
olcia-vitor napisał(a):a strzaleczki na dole w emulce sa zolte
olcia-vitor napisał(a):Nie nie jestem w sieci no chyba ze siecia mozna nazwac net z kablowki:)))..
olcia-vitor napisał(a):a no sprawdzalam w polaczeniach lokalnych i IP moje zaczyna sie od 10.x.x.x
olcia-vitor napisał(a):acha jeszcze jedno pytanie czy jak daje w emulce w zakldace "pliki" wszystkie pliki co sciagam na "RELASE" to to cos daje
napster napisał(a):Porty: mam poblokowane ale jak chciałem sprawdzić czy eMule chodzi na odblokowanych i sprawdzam i dalej nic! Porty mam zablokowane programem Windows Worm Doctor Cleaner.
Koczko napisał(a): ciagnie mi (teraz) słabo przedtem jeszcze jakos szło...
Koczko napisał(a):Limity: wysyłania 8
Koczko napisał(a):Mam łacze DSL 512/64 kbit/s
macior6 napisał(a):ściągam ze strony microsoft-u pewien dodatek do emule żeby emule chodziło na
VBB napisał(a):A można jakoś sprawdzić ile ma się tych niby punktów co to rządzą całym eMulem i odpowiadają za ID
VBB napisał(a):IP niestety mam wewnętrzne także nie ma co marzyć o HighID
VBB napisał(a):Ale tym bardziej warto innym udostępniać swoje pliki żeby punkciki sobie nabijać.
VBB napisał(a):Bo gdzieś czytałem, że kolory strzałek na globusie odpowiadają różnym ID
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 41 gości