maxpaster@tlen.pl napisał(a):Wiele osób uważa że dobre wyniki=lsd,morphx i tak dalej i są niestety w błedzie.Bo dobrze skonfigurowany emule
maxpaster@tlen.pl napisał(a):a kto powiedział ze mam 3mb Razz na kablu,jestem w lanie wiec różnie to wyglada.Najwazniejsze to dobra konfiguracja
Geniusz napisał(a):ale hyba nie ten co trzeba:Pbo nigdzie nie widze opcji odblokuj porty czy coś w tym stylu
Geniusz napisał(a):podał byś link z kad ściagnać Twojego mulka??
maxpaster@tlen.pl napisał(a):wrrr musialem wywalic emula a zapomniałem zrobic kopie configow
maxpaster@tlen.pl napisał(a):ja nie,bowiem moje kredyciki sa na kompach tych od których sciagałem
maxpaster@tlen.pl napisał(a):a tobie bym proponował zwiekszenie kolejki w morphx,bo ze screnow widze ze masz bardzo ja ustawiona za nisko....
napster napisał(a):A ja mam pytanko! Mój kumpel jak da Osła na pasek (do zasobniku) to jest normalny Osioł. A ja mam osła z czarną opaską!!!! Co to takiego? Wygląda jakby czekał na rozstrzelanie.... ....
A ja mam pytanko! Mój kumpel jak da Osła na pasek (do zasobniku) to jest normalny Osioł. A ja mam osła z czarną opaską!!!! Co to takiego? Wygląda jakby czekał na rozstrzelanie.... ....
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 23 gości