macior6 napisał(a): żeby odemnie ściągali 25 kb/s, i pisze pobieranie a prędkość 0 b/s, może mi ktoś na to odpowiedzieć co sie stało.
Kokosh napisał(a):WebCache czy jakos tak i tych innych bajerów
sawczyk25 napisał(a):Jak zrobic HighID ??
Koczko napisał(a):Ile plików na emula opłaca sie dawać? 20, 10 ?
Koczko napisał(a):Kumpel mi mowił, ze im wiecej dodam plikow do ściagania tym lepiej, ale ostatnio czytałem, ze zbyt duże dodawanie może spowodowac, ze nie podłącze sie do dobrego serwera np. Razorback 2
gontek napisał(a):potrzebuje pomocy mam low ID i niewiem co zrobić
gontek napisał(a):mam neo 640 niemam firewalla a porty w wewnętrzym firewallu win xp otworzyłem moje iP to 83.xx.xx.xx maksymalnie sciagam z prentkością 40 kB/s Sad pomozcie
faraonik napisał(a):ma radiówke z testu wynika że mam 75/80 podajcie jakie ustawienia oraz dlaczego trasfer tak skacze nieczje?
Marcin1 napisał(a):Jest wszystko w porządku, tylko KAD nie chce mi się połączyć Sad
Czerwona strzałka i napis podłączanie
MUTOPOMPKA napisał(a):Odpal ikonkę KAD, następnie kliknij na BOOSTRAP i powinno być OK.
Marquss napisał(a):MUTOPOMPKA dalej uzywasz emule 0.46 i moda Morpheus? Bo jesli ty tego uzywasz to jest to dobry program.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości