MUTOPOMPKA napisał(a):2. Jak już o warnach mowa i banach. Popatrzcie, że "starzy wyjadacze" NIE NARZEKAJĄ!!!!! Tylko "młodzież". Najwięcej krzyku robi. Ciekawe, czemu?
Może i racja, ale z jednym ze "starych wyjadaczy" gadam często na GG i on również narzeka, więc to nie jest reguła.
MUTOPOMPKA napisał(a):3. Ciekaw jestem, jaka jest średnia wieku userów tu na forum. Podejrzewam, że około 15-17 lat. Już sam wiek, ma wiele do powiedzenia o człowieku. Tak samo tu na forum. Jakoś po postach widać, że ta średnia moja jest ZAWYŻONA!!!! Ponad 90% postów jest ŹLE NAPISANA!!!!
Może i ma wiele do powiedzenia, ale nie w każdym przypadku, nie wrzucajmy wszystkich do jednego worka... Niektóre posty są faktycznie n/c, pewnie i mi czasem wyjdzie jakiś bzdurny post ale mimo mojego wieku (13 lat - ale co ja poradzę) staram się nad tym panować...
MUTOPOMPKA napisał(a):Ciężko Wam do K.U.R.*.* N.Ę.D.Z.Y napisać KONKRETNIE o problemie??? Podac wszystkie dane dot. problemu? A potem płacz i niezadowolenie, że "nabijanie postów" przez userów, które prowadzi do "burdelu".
To też nie każdego dotyczy, ale rozumiem o co Ci chodziło

MUTOPOMPKA napisał(a):Nagminne jest także "zabawianie się w moderatora". Po kiego pisze(cie): "nie ten dział", "uważaj, bo warna dostaniesz", to nie forum o ....... itp. Są moderatorzy -> Oni są od tego i wsparcie. Też za to należałoby warnować! Ale tego nie robimy!
Mnie to też denerwuje. Taki koleś który zarejestrował się tydzień temu, ma 15 postów pisze że zaraz dostaniesz warna

MUTOPOMPKA napisał(a):Także na zakończenie -> popatrzcie jak chcecie, aby forum wyglądało gdybyście to Wy nim zarządzali i róbcie tak, jak Wam się wydaje jak inni chcieliby, aby było. I wtedy będzie dobrze. Oby.
Żeby jeszcze było więcej userów którzy nie tylko "biorą" ale i sami coś "dają", jakiś wkład w to forum...
1. Już nie raz pisałem o tym, co tu zaczyna się dziać. I co? I NIC! Każdy, kto się wypowiadał przyznawał mi rację (no, prawie każdy). I co? I NIC!
Mam wrażenie że 70% "nowych" userów którzy przyznali Ci rację robiło lizu-lizu

Aha - właśnie - co do tego - lizustwo się szerzy

PZDR