Amilad napisał(a):Może i pomocą ale czy zawsze słuszną ?
a to juz my oceniamy
Raporty sa dla nas tylko wskazowka po zapoznaniu sie z faktami podejmujemy odpowiedne decyzje
ja dzialam w mysl sentencji
Dura lex, sed lex

Amilad napisał(a):Może i pomocą ale czy zawsze słuszną ?
Raporty sa dla nas tylko wskazowka po zapoznaniu sie z faktami podejmujemy odpowiedne decyzje
ja dzialam w mysl sentencji
musg napisał(a):musisz wykupić konto PREMIUM na programosach Laughing
nevesu napisał(a):Zamiast pisać skorzystaj z wyszukiwarki! następnym razem dajemy warna
HIV napisał(a):warna osobom które są jakiś czas na forum i im się nie chce szukać.
nevesu napisał(a):Bany dla DN (wiem, że odleci 80 % stałych userów, ale wojna wymaga ofiar) chyba nie musze mówić, kogo (jak coś nume ostatnio robił listę)
nevesu napisał(a):Zobaczcie, co się na Sb dzieje, kiedy dzieci wrócą ze szkoły jakieś dyskusje głupie itd., Po co to??
nevesu napisał(a):Rozumiem, że chce się pogadać gg jest dostępne
szpak00 napisał(a):chcesz też moge zrobić liste tylko to jest bez sensu ja też byłem dnem jak tu przyszedłem ale jednak zapoznałem się troche z forum i rzeczami jak GSm lub coś i teraz mi troche lepiej wychodzi
szpak00 napisał(a):no ok to po co w takim razie sb?
szpak00 napisał(a):niekażdy cche podać swój nr i to przeszkoda lub ma tlena albo skype a gg nie ma
nevesu napisał(a):Bany dla DN (wiem, że odleci 80 % stałych userów, ale wojna wymaga ofiar)
nevesu napisał(a):Wtedy było o niebo lepiej!
nevesu napisał(a):sam jestem do dzisiaj adminem „undergroundowego” forum
nevesu napisał(a):odleci 80 % stałych userów, ale wojna wymaga ofiar) chyba nie musze mówić, kogo (jak coś nume ostatnio robił listę)
nevesu napisał(a):Przywrócenie paru starych userów
nevesu napisał(a):Zobaczcie, co się na Sb dzieje
DeadOrAlive napisał(a):MO Forum powinno skłaniać się w stronę profesjonalizmu a nie być alternatywą dla podwórka.
DeadOrAlive napisał(a):sam jestem do dzisiaj adminem „undergroundowego” forum
DeadOrAlive napisał(a):jakie listy, co wy jakąś weryfikację chcecie robić ale chyba ranga raczej nie pozwala
DeadOrAlive napisał(a): jak to wpłynie na profesjonalizm
DeadOrAlive napisał(a):powiem szczerze, że właśnie "kiedyś" była masakra na SB, teraz jest w miarę spokojniej, co można jeszcze zresztą poprawić
szpak00 napisał(a):jeżeli ma odlcecieć 80% ludzi którzy pomagali itp. to na te forum nikt już by nie wchodził bo wiedziałby że już nikt mu nie pomoże albo czekałby bardzo długo
nevesu napisał(a):Powiem Ci że chłopcy mają pojęcie o temacie
nevesu napisał(a):była sytuacja
nevesu napisał(a):przynajmniej nie byloby postów że aby wywalić windowsa defragmentujemy partycje
numerant* napisał(a):więc proszę sobie nie brać tego do siebie.
Ronaldinio napisał(a):bo po banie wszyscy domagali by sie odbanowania.
Ronaldinio napisał(a):Zreszta jezeli dostali bana to musieli na niego zasluzyc
numerant* napisał(a):Po resztę tego co chcę Ci powiedzieć szpaq - na GG zapraszam
MUTOPOMPKA napisał(a):Wiele postów jest napisanych z ORTAMI takimi, że należy się kosz! Też tego nie robimy!
MUTOPOMPKA napisał(a):Jak już o warnach mowa i banach. Popatrzcie, że "starzy wyjadacze" NIE NARZEKAJĄ!!!!! Tylko "młodzież". Najwięcej krzyku robi. Ciekawe, czemu?
MUTOPOMPKA napisał(a):Ciekaw jestem, jaka jest średnia wieku userów tu na forum. Podejrzewam, że około 15-17 lat.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości