Co mnie denerwuje
Wszystko....... i to już wcale nie po trochu. Oczywiście nie muszę tutaj wchodzić, napiszcie to

Przynajmniej dacie dobrą radę...
Bardzo denerwuje mnie nabijanie postów z jakim mamy tu do czynienia. Niektórzy potrafią pisać takie głupoty, że mi się to w głowie nie mieści. Niestety obecnie przymyka się na to oko. Ach dostaliśmy zmiany, było już nie najlepiej jest..... gorzej
Także denerwuje mnie zachowanie władzy. Zachowujecie się jak dzieci, które podczas wspólnej zabawy ciągle się kłócą, a później i tak z nowu razem się bawią. Więcej, nie tylko się tak zachowujecie, ale i emanuje od was dziecięca beztroska. Miło by było, gdyby wszystko wróciło to do stanu przed nieco ponad rokiem. Niestety obecnie Wy zapomnieliście o tym a nowi userzy nie mają o tym zielonego pojęcia.
Denerwuje mnie traktowanie userów... Jeśli waszym życzeniem jest utworzenie forum undergroundowego to zróbcie to wreszcie..... Zróbcie limit userów. Najlepiej jak najmniejszy, żeby zostali tylko Ci uważający was za boskie twory, a nie za ludzi.
Denerwuje mnie poziom panujący na sb.... Wg mnie coś takiego źle świadczy o forum. Oczywiście prowadzimy do tworzenia forum na poziomie. Tylko szkoda, że ten poziom znajduje się tak nisko.
Chciałbym, żeby to wszystko z czym obecnie mamy do czynienia przeszło w zapomnienie. Niestety widzę, że to tylko złudna nadzieja, w którą nie warto wierzyć...
Obwiniam was Władzo nie o zmiany w waszym składzie czy inne podobne. Obwiniam o pozwalanie na to, co dzień userom wolno więcej psuć ....... Nawet Wy czasem się potraficie do nich przyłączyć. Ustanawiacie regulamin, a sami go łamiecie

Jak się tu w takim razie dziwić innym, przecież biorą z was przykład?