DeadOrAlive napisał(a):posiedź jeden dzień na DP to zobaczysz co znaczy przymykać oko - co drugi post a czasami 90% tematów to gigantyczne OT-y
DeadOrAlive czyli aż tak nisko upadło forum, że porównujesz je do DP

DeadOrAlive napisał(a):posiedź jeden dzień na DP to zobaczysz co znaczy przymykać oko - co drugi post a czasami 90% tematów to gigantyczne OT-y
mikstet napisał(a):porównujesz je do DP
DeadOrAlive napisał(a):A co to forum to kółko różańcowe
DeadOrAlive napisał(a):Niektórym się wydaje, że jak jest 2 miesiące na forum to może innych po kątach ustawiać
Reveler napisał(a):Taki 2-miesięczny user łatwo może wejść do Wsparcia a tam "kabel" w prezencie..
Reveler napisał(a):No i tez biorą przykład z mini-modów
Reveler napisał(a):kiedys byłes milszy
Reveler napisał(a):łatwo może wejść do Wsparcia a tam "kabel" w prezencie..
No i tez biorą przykład z mini-modów i innych uświadomionych
DeadOrAlive napisał(a):powiem ci, że akurat osoby będące we wsparciu mają mniejsze skłonności do moderatorki niż "zwykli" userzy z przerosniętymi ambicjami.
Reveler napisał(a):osoby z przerośniętymi ambicjami dążą do władzy a Wsparcie wygląda apetycznie na sam start..
C-lenistwo
może i tak, ale po moim trupie tam trafią Twisted Evil
Amilad napisał(a):Dlaczego moderatorem może zostać osoba która dopiero się pojawiła(musg) ,a są osoby które by znacznie lepiej sprawowały by się na tym stanowisku.Nie chce w żadny sposób obrazić musg-a tylko mnie to dziwi.Zastanawia mnie to co on takiego zrobił że mógł objąć tak ważne stanowisko.
Amilad napisał(a):Może i po twoim trupie ale "kabel" w Wsparciu powoduje sytuacje niekiedy ,że user otrzymuje niesłusznie warn-a zastanawia mnie to jak do tego dochodzi? Czyja to jest wina Moderatora czy user-a?
Amilad napisał(a):"kabel" w Wsparciu
DeadOrAlive napisał(a):nie używaj takiego określenia bo to co robią jest dla nas moderatorów dużą pomocą
Amilad napisał(a):czy zawsze słuszną ?
DeadOrAlive napisał(a):obrażać osoby będące we wsparciu
Amilad napisał(a):chyba jeszcze można swoje zdanie no chyba że to już jest zabronione
Amilad napisał(a):"kabel" w Wsparciu powoduje sytuacje niekiedy ,że user otrzymuje niesłusznie warn-a zastanawia mnie to jak do tego dochodzi? Czyja to jest wina Moderatora czy user-a?
Razziel napisał(a): a żeby nie było OT to dodam że głosowałem "D"
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 55 gości