Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
ms office czy oo.org?? • programosy.pl

• Ogłoszenie:

ms office czy oo.org??

Kosz, czyli miejsce gdzie wrzucamy wszystkie beznadziejne i nic nie wnoszące tematy.

ms office czy oo.org??

Postprzez Gryzak 20 Maj 2006, 22:37

Witam mam problem ponieważ nie wiem jaki pakiet biurowy wybrać do mojego kompa i tak się zastanawiam miedzy MS Office lub OO.org który byscie mi polecili?? prosze o pomoc bo już nie mogę się zdecydować :( decyduję się już ze 3 dni i jak dalej nie mogę się zdecydować :(

Jesli się zdecydujecie na Office to jeszcze wybierzcie jeszcze wersję ktorą powinenem kupić XP Pro czy Może 2003 Pro posiadam Windows XP
Ostatnio edytowany przez Gryzak, 20 Maj 2006, 22:42, edytowano w sumie 1 raz
Pozdrawiam Gryzak :)
Awatar użytkownika
Gryzak
~user

Dołączenie: 28 Lip 2005, 15:50
Miejscowość: Szczecin

Postprzez krisu 20 Maj 2006, 22:41

jak chcesz mimec full legal no to OpenOffice
jak masz kase lub nie chcesz miec full legal to MS Office

ja osobiście mam MS Office i nie narzekam, jak zainstalowałem OO to mi sie to jakies dziwne wydawało ale pewnei jakbym troche nad tym posiedział to tez bym sie przyzwyczaił :P

i jedno i drugie ma rózne wady i zalety :P:P
Awatar użytkownika
krisu
~user

Dołączenie: 16 Gru 2005, 22:39
Pochwały: 84

Powróć do Kosz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości