Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 ms office czy oo.org?? • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Light Image Resizer • Rename Master • Helium • Opera • ChrisPC Free Anonymous Proxy • Adblock Plus • Mixmax Free • Viber • uBlock Origin
Witam mam problem ponieważ nie wiem jaki pakiet biurowy wybrać do mojego kompa i tak się zastanawiam miedzy MS Office lub OO.org który byscie mi polecili?? prosze o pomoc bo już nie mogę się zdecydować decyduję się już ze 3 dni i jak dalej nie mogę się zdecydować
Jesli się zdecydujecie na Office to jeszcze wybierzcie jeszcze wersję ktorą powinenem kupić XP Pro czy Może 2003 Pro posiadam Windows XP
Ostatnio edytowany przez Gryzak, 20 Maj 2006, 22:42, edytowano w sumie 1 raz
jak chcesz mimec full legal no to OpenOffice
jak masz kase lub nie chcesz miec full legal to MS Office
ja osobiście mam MS Office i nie narzekam, jak zainstalowałem OO to mi sie to jakies dziwne wydawało ale pewnei jakbym troche nad tym posiedział to tez bym sie przyzwyczaił