Witam Wszystkich ! Mam wielki problem z procesorem i jesli ktos moglby mi pomoc , to bede naprawde bardzo wdzieczny. Moze najpierw podam moja konfiguracje komputera

rocesor - AMD Athlon 64 3500+ , Karta graficzna - Radeon X800XL , 2GB ram , zasilacz 550 W. Otoz kupilem sobie procesor "AMD Athlon 64 X2 4800+" zalozylem i nie moge wogole odpalic windows'a. Normalnie komputer sie zapala , po czym wyskakuje mi czarna strona gdzie pisze ze mam jakis problem , musze nacisnac tu i tu..., wiec oczywiscie tak robie ale ciagle to samo. Probowalem zrobic reinstalacje i dochodze do momentu kiedy pisze co chce zrobic ( zainstalowac win. naprawic , czy nic nie robic ) naciskam zeby zainstalowal mi sie windows a w tym pomencie komputer mi sie sam resetuje i wracam do punktu wyjscia... Sprawdzalem procesor wiele razy , nie jest uszkodzony , nie nagrzewa sie - nie mam wogole pojecia o co chodzi. Wyjmowal ten procesor , sprawdzalem go juz kilka krotnie - bardzo prosze o pomoc poniewaz jestem bezsilny. Z góry wielkie dzieki.Pozdrawiam.