Jestem troche pod wpływem alkoholu ale to chyba nie jest złe, hehe ^^
Bu-Lee napisał(a):u mnie matrix działał z SR7 STOP dopóki nei zainstalowałem upade v.1.1![]()
wie ktos co teraz?
Wiecie czy przypadkiem nie gotuje się dodatek do tej gry lub coś w tym stylu?
Bu-Lee napisał(a):u mnie matrix działał z SR7 STOP dopóki nei zainstalowałem upade v.1.1
wie ktos co teraz?
Reveler napisał(a):Reveler
Reveler napisał(a):to co podałem nie jest Lekiem bo nie zmienia orginalnego .exe
Cr@ck (informatyka)
Z Wikipedii, wolnej encyklopedii.
Sposób na przełamanie technicznych zabezpieczeń głównie oprogramowania, rzadziej sprzętu komputerowego, w sytuacji gdy jest to działanie nielegalne.
Znany jest powszechnie jako niewielkich rozmiarów program (zazwyczaj patch) służący do omijania zabezpieczeń w innych programach, tak by można było używać jego nielegalnej wersji (bez posiadania licencji) przez unieszkodliwienie procedur zabezpieczeń np. procedur sprawdzających numer seryjny programu, klucz sprzętowy, płytę CD itp. Istnieją również cracki pozwalające na wyłączenie ograniczeń wersji demo lub trial programów.
Reveler napisał(a): mini image byłyby cr@ckami bo też "ogłupiają" zabezpieczenia gier w celach nielegalnych
Reveler napisał(a):Bu-Lee napisał(a):u mnie matrix działał z SR7 STOP dopóki nei zainstalowałem upade v.1.1
wie ktos co teraz?
Dawałem to na poprzedniej stronie, po ściągnięciu przenosisz do folderu z grą i odpalasz z tego zamiast z .exe
Działa z każdą wersją patcha (v1.0, v1.1 i v1.2).
KolesCOOL napisał(a):Pda może ktoś linki do gry matrix path of neo
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości