pozwala ściągąć z netu filmy gry itp łącze 12 MB
  pozwala ściągąć z netu filmy gry itp łącze 12 MB pozwala ściągąć z netu filmy gry itp łącze 12 MB
  pozwala ściągąć z netu filmy gry itp łącze 12 MB

uczy nas pisać
 uczy nas pisać  
  kiedy ja jej mówie, że powinna uczyć HTMLu (ja troszke umiem) to ona mi chce pałe wstawiać
 kiedy ja jej mówie, że powinna uczyć HTMLu (ja troszke umiem) to ona mi chce pałe wstawiać  Takich ludzi to naprawde żal ...
 Takich ludzi to naprawde żal ... 

Zip napisał(a):bo w Twoim wieku program obejmuje Painta a nie html'a
Pojdź na studia to zobaczymy czy będziesz chciał trudniej zeby było

Index napisał(a):12 MB
 12mb czy 12 MB??
 12mb czy 12 MB??  

konrad_radwan napisał(a):Wow! 12mb czy 12 MB?? Wink

A my u nas w szkole mamy łącze 512kbps... Crying or Very sad

potem wpadła jakaś kontrola i mieliśmy już nie grać ale i tak graliśmy
  potem wpadła jakaś kontrola i mieliśmy już nie grać ale i tak graliśmy   nauka >> podstawy html, exel, i chyba tyle.
 nauka >> podstawy html, exel, i chyba tyle.

:MagiC: napisał(a):Ile razy się o to jeszcze zapytasz?

vicher napisał(a): graliśmy w quake 3 po lanie

konrad_radwan napisał(a):Quake 3 "Polanie"??
To jakiś nowy mod??

konrad_radwan napisał(a):Quake 3

konrad_radwan napisał(a):Pozwalają wam instalować gry?
 gdy nauczyciel odinstalowal, mysmy na nowo instalowali
 gdy nauczyciel odinstalowal, mysmy na nowo instalowali   i tak w kolko. Ale teraz nauczyciel sie zdenerwowal i pod grozba ocen i wizyty u drektora zabronil nam. Nauczyciela mam po studiach magisterskich, widac ze cos potrafi, jednak material jaki jest na lekcjach jest niestety kiepski
 i tak w kolko. Ale teraz nauczyciel sie zdenerwowal i pod grozba ocen i wizyty u drektora zabronil nam. Nauczyciela mam po studiach magisterskich, widac ze cos potrafi, jednak material jaki jest na lekcjach jest niestety kiepski  W tamtym roku paint, teraz edytor tekstu, choc ostatnio zaczal html'a (pod koniec 3 klasy gimnazjum
 W tamtym roku paint, teraz edytor tekstu, choc ostatnio zaczal html'a (pod koniec 3 klasy gimnazjum  ) Mam jego gg, nr telefonu, mozna z nim pogadac
 ) Mam jego gg, nr telefonu, mozna z nim pogadac 

Moja pani ma ponad 40 lat i uczy nas rowniez matmy. No na kompach moze sie troche zna tyle ze bardziej na office niz programowaniem. Jest całkiem fajna (przynajmniej ja ja lubie bo to moja sasidka) Na infie nic nie mozemy ostatnio robililsmy foldery i tworzylismy emaile a na koniec ostatniej lekcji uczylismy sie poruszac po excelu
 Moja pani ma ponad 40 lat i uczy nas rowniez matmy. No na kompach moze sie troche zna tyle ze bardziej na office niz programowaniem. Jest całkiem fajna (przynajmniej ja ja lubie bo to moja sasidka) Na infie nic nie mozemy ostatnio robililsmy foldery i tworzylismy emaile a na koniec ostatniej lekcji uczylismy sie poruszac po excelu   Oczywiscie to ze na kompie jest kupa syfu pani nie interesuje bo nie umie tego zrobic.... Inna sprawa to dyrek moze nie jest calkiem spoko ale pare razy kompa mi zrobil no i na ferie pozwolil testowac neo 6144 na rapidzie
  Oczywiscie to ze na kompie jest kupa syfu pani nie interesuje bo nie umie tego zrobic.... Inna sprawa to dyrek moze nie jest calkiem spoko ale pare razy kompa mi zrobil no i na ferie pozwolil testowac neo 6144 na rapidzie  bylo fajnie
 bylo fajnie

konrad_radwan napisał(a):Pozwalają wam instalować gry??
 bo ja nie sądze
 bo ja nie sądze  

Skoluszek napisał(a):uczy rowniez religii
Skoluszek napisał(a):ma ksywe batman

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości