TSAP
 TSAP   po prostu nie potrafię latać tak jak latałem w bc2
  po prostu nie potrafię latać tak jak latałem w bc2  co mnie boli, bo "rapowałem" śmigłem dobrze, a tutaj tyle co latać, a uniki i zwroty czy uber pro pościgi ni chu chu
 co mnie boli, bo "rapowałem" śmigłem dobrze, a tutaj tyle co latać, a uniki i zwroty czy uber pro pościgi ni chu chu  

"Batylfild" , to jest gra,
który  czas, zabija,
tam biegamy,
tam strzelamy,
tam na polu zabijamy,
z RPG  strzelamy,
abramsami nacieramy,
ale czasem,
pod samym lasem
gdy słyszymy serie z kałacha(AK47),
wszystkim zaczyna chcieć się płakać,
wtedy krzycze, broń do ręki,
zabijajmy dla podzięki,
by nas "DICE" usłyszało,
jak z "emcztery"(M4) strzelam śmiało,
morał z tego taki, by na wojnie,
rzucać granatami hojnie,
nie chować się  w krzaki,
tylko biec na front,
i zaglądać w każdy kąt.

grafika dźwięk cudo... mapki ogromne!!!
 grafika dźwięk cudo... mapki ogromne!!!  koniec plusów teraz minusy..
 koniec plusów teraz minusy.. 

powinni cos z tym zrobic..jak najszybciej
 powinni cos z tym zrobic..jak najszybciej
 Programosy.pl
 Programosy.pl  co wy na to ?:) i mam prosbe do was podawajcie loginy pododawam sobie osoby.. poniewaz nie mam z kim grac oczywiscie z polski
 co wy na to ?:) i mam prosbe do was podawajcie loginy pododawam sobie osoby.. poniewaz nie mam z kim grac oczywiscie z polski 

)
 )

-na 3 za duzo kryjówek jest...zeby ogarnac jedna mapke trzeba trochę posiedzieć..

Kto to widział zeby w takiej grze niektórych ścian po prostu nie dało się rozwalić
 Kto to widział zeby w takiej grze niektórych ścian po prostu nie dało się rozwalić 

Kampania jakieś 5h zajmuje i nawet ciekawa jest. Bardziej mi się podobała niż w BC2, czy choćby w MoH. W sumie nawet nie zwraca się na nią szczególnej uwagi, napawając się oprawą graficzną
Teraz czekam na przypływ gotówki i kupuję oryginał, by pograć z Wami w multi
CrossFire, Olivia Wilde w avatarze, moja miłość od pierwszego obejrzenia
 , wczoraj oglądałem Change Up i
 , wczoraj oglądałem Change Up i  gorgeous
 gorgeous  

CrossFire napisał(a):wczoraj oglądałem Change Up i Image gorgeous
 Tylko z jej powodu mam zamiar ten film obejrzeć!!
 Tylko z jej powodu mam zamiar ten film obejrzeć!!  

, teraz jestem w IRANIE, okolice TEHERANU, jade czolgiem.... brrruuumm
 , teraz jestem w IRANIE, okolice TEHERANU, jade czolgiem.... brrruuumm 

Pomijając fakt że każde pranie było takie samo (chyba jakaś wyprzedaż w biedronce była
 Pomijając fakt że każde pranie było takie samo (chyba jakaś wyprzedaż w biedronce była  ) to jak strzelając do jakiegoś prześcieradła zostają ślady jakbym strzelał do betonu?
) to jak strzelając do jakiegoś prześcieradła zostają ślady jakbym strzelał do betonu?  Co to kurde, ubranie Transformersa jest?
 Co to kurde, ubranie Transformersa jest? 
 Widać że zrobiony na "odpie.... się". Kilka opcji na krzyż (i to nie jakiś bardzo istotnych) i do tego jeszcze wkurza mnie jak chcę zaspotować gościa a mi commo rose wyskakuje. Z jednej strony wolałbym poczekać (jakby premierę przełożyli) ale z drugiej pewnie byłbym nieziemsko wkur.... wtedy. Na 64 osobowych serwerach grać się NIE DA. Lagi masakryczne są. PB pomimo aktualizacji wywala "aż miło". Albo gra sama z siebie crashnie sobie. Mam nadzieje że to naprawią szybko bo ja się czuję jakbym zapłacił za grę która chodzi gorzej niż Alfa\Beta
 Widać że zrobiony na "odpie.... się". Kilka opcji na krzyż (i to nie jakiś bardzo istotnych) i do tego jeszcze wkurza mnie jak chcę zaspotować gościa a mi commo rose wyskakuje. Z jednej strony wolałbym poczekać (jakby premierę przełożyli) ale z drugiej pewnie byłbym nieziemsko wkur.... wtedy. Na 64 osobowych serwerach grać się NIE DA. Lagi masakryczne są. PB pomimo aktualizacji wywala "aż miło". Albo gra sama z siebie crashnie sobie. Mam nadzieje że to naprawią szybko bo ja się czuję jakbym zapłacił za grę która chodzi gorzej niż Alfa\Beta  Można powiedzieć że jesteśmy płatnymi beta testerami.
 Można powiedzieć że jesteśmy płatnymi beta testerami. 

Wolałbym aby SP wcale nie było a skupili się w 100% nad multi

Ale wolałbym jak mówię, aby doszlifowali multi a olali SP
 Ale wolałbym jak mówię, aby doszlifowali multi a olali SP 

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 14 gości