dresik napisał(a):a mam pytanie to ze uruchamiamy przed premiera nie bedzie karalne chodzi mi o bany na gre?!?!

I dostaje kicka
 I dostaje kicka  od administratora lol
 od administratora lol  
  dowiedzialem sie w necie ze to wina PB brakuje jakis plków.. wie ktos cos na ten temat..
 dowiedzialem sie w necie ze to wina PB brakuje jakis plków.. wie ktos cos na ten temat..

Widzę że historia z BC2 nic nie nauczyła EA
 Widzę że historia z BC2 nic nie nauczyła EA 

W tej chwili występują pewne problemy z usługą aktywacji gier w Origin.
Dział techniczny został powiadomiony o problemie i aktualnie pracuje nad jak najszybszym jego usunięciem. Przepraszamy za wszelkie niedogodności.
 nie mam pytan.. porazka Ea..
 nie mam pytan.. porazka Ea..

gol coś podobno gra na jakimś, nie wiem, ale widzę ładne u was problemy są na konsoli jedyny problem to to, że servery są przepełnione, a dołączenie z pełną drużyną graniczy z cudem
 gol coś podobno gra na jakimś, nie wiem, ale widzę ładne u was problemy są na konsoli jedyny problem to to, że servery są przepełnione, a dołączenie z pełną drużyną graniczy z cudem  

Odpaliłem na ULTRA i dodatki na maxa - 35-40FPS (FRAPS nawet pozwolił mi nagrywać przy FullHD 30kl/s i miałem średnio 25-33FPS). Świetna optymalizacja. Postarali się. Aktualnie dla wygody gram wszystko na ULTRA a dodatki zmniejszone do 2x i SSAO. Wystarczy mi, do multi pewnie lekko obniżę dla lepszego komfortu.
 Odpaliłem na ULTRA i dodatki na maxa - 35-40FPS (FRAPS nawet pozwolił mi nagrywać przy FullHD 30kl/s i miałem średnio 25-33FPS). Świetna optymalizacja. Postarali się. Aktualnie dla wygody gram wszystko na ULTRA a dodatki zmniejszone do 2x i SSAO. Wystarczy mi, do multi pewnie lekko obniżę dla lepszego komfortu. 

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości