2 ja bym nie ryzykował, jak się coć stanie to gościu Ci może nie uznać tej gwarancji lub może go po prostu już tam nie być
3 konsekwencje są takie że nie zagrasz przez neta

Z tego co oglądałem to telewizory LCD mają największą rozdzielczość 1920 x 1080 (HD 1080).Ale są to telewizory zaczynające sie od cen 5000tys zł wzwyż.A wątpie że każdy kto ma xboxa ma taki telewizor. Ten co wymieniłem ten 23calowy samsung ma rozdzielczość  WXGA 1366 x 768.Więc na szerokośc w zupełności wystarczy ale tylko na długość będzie troche kapa z ta rozdzielczością.To jaki najlepiej kupić telewizor
 Z tego co oglądałem to telewizory LCD mają największą rozdzielczość 1920 x 1080 (HD 1080).Ale są to telewizory zaczynające sie od cen 5000tys zł wzwyż.A wątpie że każdy kto ma xboxa ma taki telewizor. Ten co wymieniłem ten 23calowy samsung ma rozdzielczość  WXGA 1366 x 768.Więc na szerokośc w zupełności wystarczy ale tylko na długość będzie troche kapa z ta rozdzielczością.To jaki najlepiej kupić telewizor  bo z tego co pisze to xbox wykorzystuje tryb   480p,720p,1080i, oraz po ostatniej aktualizacji Dashboardu 1080p  więc ja już niewiem:(
  bo z tego co pisze to xbox wykorzystuje tryb   480p,720p,1080i, oraz po ostatniej aktualizacji Dashboardu 1080p  więc ja już niewiem:( 

,to na ps2 jak wyjdzie jakaś nowość to kosztuje ok 200zł a na xboxa są tanie gry a niby są już płyty 2warstwowe
 ,to na ps2 jak wyjdzie jakaś nowość to kosztuje ok 200zł a na xboxa są tanie gry a niby są już płyty 2warstwowe 

<=== WWW
 <=== WWW 

<=== WWW
 <=== WWW 

Wie ktoś jaki numer produkcyjny(albo seryjny) miała konsola xbox 360 jak wyszła na rynek i czy teraz są nowsze konsole z nowym innym numerem produkcyjnym(seryjny).Chodzi mi o model konsoli ktora musi mieć jakiś numer.Bo przy zakupie chce wiedzieć czy kupuje konsole tą 1 która wyszła jakiś czas temu na rynek czy kupuje konsole tą najnowsza która ukazała sie na rynku.A wiadomo im nowsza konsola tym większe błedy konsoli poprawione itd.Odp
  Wie ktoś jaki numer produkcyjny(albo seryjny) miała konsola xbox 360 jak wyszła na rynek i czy teraz są nowsze konsole z nowym innym numerem produkcyjnym(seryjny).Chodzi mi o model konsoli ktora musi mieć jakiś numer.Bo przy zakupie chce wiedzieć czy kupuje konsole tą 1 która wyszła jakiś czas temu na rynek czy kupuje konsole tą najnowsza która ukazała sie na rynku.A wiadomo im nowsza konsola tym większe błedy konsoli poprawione itd.Odp  

by patriota.
 by patriota. ), NZXT Apollo (taty córeczka
), NZXT Apollo (taty córeczka  ).
).

JaNieWiem napisał(a):Ale szczerze to nie chcialbym aby moj x teraz siadl dobrze chodzi wiec poco

by patriota.
 by patriota. ), NZXT Apollo (taty córeczka
), NZXT Apollo (taty córeczka  ).
).

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości