Muszę specjalnie robić konto na drugiej etronie globu żeby pograć na XBL, nie mogę ściągać dem i mam kupować gry w ciemno? O NIE! Większość ściąga żeby zobaczyć co i jak no ale jak tu sie nie oprzeć "ściagłem i mam, 200zł w kieszeni" no bo kto by chciał zapylać do sklepu i odchudzać portfel w ciemno...a jak już zobaczymy grę to po co nam oryginał? Taka filozofia, polak nie złodziej, polak biedak....
  Muszę specjalnie robić konto na drugiej etronie globu żeby pograć na XBL, nie mogę ściągać dem i mam kupować gry w ciemno? O NIE! Większość ściąga żeby zobaczyć co i jak no ale jak tu sie nie oprzeć "ściagłem i mam, 200zł w kieszeni" no bo kto by chciał zapylać do sklepu i odchudzać portfel w ciemno...a jak już zobaczymy grę to po co nam oryginał? Taka filozofia, polak nie złodziej, polak biedak.... 

ktosiek88 napisał(a):polak nie złodziej, polak biedak....
 Nikt ci nie kaze kupowac konsoli jak cie na granie nie stac.
  Nikt ci nie kaze kupowac konsoli jak cie na granie nie stac. ktosiek88 napisał(a):nie mogę ściągać dem
 by patriota.
 by patriota. ), NZXT Apollo (taty córeczka
), NZXT Apollo (taty córeczka  ).
).

Patriota napisał(a):Z tego co mi wiadomo to nie banuja wszystkich piratow, tylko tych ktorzy ostatnio sporo grali w multi, na piratach, zwlaszcza po tym update'cie.
Gipkoszy napisał(a):Ja jakoś ani razu nie grałem w multi przed i po updejcie i jakos mnie zbanowali. A chciałem tylko sobie spolszczenie ściągnąc do GRAW2.
 Ja tylko tak slyszalem, widac to byly bredne.
 Ja tylko tak slyszalem, widac to byly bredne. nic wiecej.
 nic wiecej.Gipkoszy napisał(a):Jest jakaś inna możliwość spolszczenia gry oprócz Xbox Live?
 by patriota.
).

Patriota napisał(a):Do mnie masz pretensje?
Patriota napisał(a):skad ty masz informacje, ze ta gra moze byc po polsku? Bo ja nic o tym nie wiem. Jestes pewien?
http://www.gry-online.pl/s049.asp?ID=1 

JaNieWiem napisał(a):Nie ma duzo gier po polsku a jezeli juz taka jest to musicie zmienic lokalizacje na polski

by patriota.
).

?
 ?

Jak sie zmieni to nic nieda trzeba jeszcze sie do Xbox Live podlaczyc. Rozchodzilo mi sie o latke.JaNieWiem napisał(a):to musicie zmienic lokalizacje na polski..przykład c....r....a....c....k....d...o...w...n(nie lekarstwo:P)...a nie sciagac jakies spolszczenie
Ja zmienialem tak Dashboard -> System -> Ustawienia konsoli -> Jezyk -> z angielskigo na polski i mam gry po polskuPatriota napisał(a):bo jak ma sie tylko dashboard po polsku, a regionalne np: na Anglie to gry beda po angielsku.
Juz wychodzilyJaNieWiem napisał(a):teraz czestwo gry polskie beda wychodzic wiec mozna zmieniac:)

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości