Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 połowa ramu • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Free YouTube to MP3 Converter • Free YouTube Download • GOG Galaxy • AIDA64 Extreme Edition • Tails (The Amnesic Incognito Live System) • Opera • SnagIt • Prey • KiCad
Witam! Mój problem polega na tym że gdy włąże kostke ramu do obojętnie jakiego slotu na płycie glównej to komp widzi mi tylko połowe wartości(przy kości 128MB widzi 64MB, a przy kości 256MB widzi 128MB) a gdy włożę 256MB i 128MB razem to widzi 192MB zamiast 364MB!! Dodam że jest to SD RAM a płyta powinna go obsługiwac a taktowanie obu kości wynosi 133MHz.Próbowałem różnych kombinacji z miejscami i nic, w BIOSIE tez raczej jest wszysko OK. Podam jeszcze nazwe mojej płyty głównej - Soltek SL-67FV1. Pomóżcie!!!!
pewnie plyta nie obsluguje dwustronnych pamieci ram
Dołączenie: 29.04.2005 02:14:25 Ostatni post: 04.08.2008 15:22:24 dziękuje za wspaniałe chwile... ale trzeba wiedzieć kiedy z sceny zejść niepokonanym to by było na tyle.... verba volant, scripta manent !