czekamy, bo jakos tak ch**owo sie gra w 2 osoby (tylko ja z bracholem):Pkajtekjr napisał(a):Wygląda ciekawie.. muszę zlokalizować miejsce pobytu swojego x360 i znów wrócić do tego tytułu
 <=== WWW
 <=== WWW 

" z kim by tu pograć pc xbox..."
 " z kim by tu pograć pc xbox..."  

CrossFire napisał(a):no coś w tym stylu, żebyś wiedział - nie mam pojecia gdzie kupić premium...
Sent from my iPhone using Tapatalk
 tez mam w planie kupic ;p
 tez mam w planie kupic ;p

więc fajnie by było mieć z 3-4 osoby, ostatnio coś Filip wspominał o premium no i wtedy Kuba zapewne też by kupił... nie wiem co do reszty jełopków
 więc fajnie by było mieć z 3-4 osoby, ostatnio coś Filip wspominał o premium no i wtedy Kuba zapewne też by kupił... nie wiem co do reszty jełopków 

<=== WWW
 <=== WWW 

<=== WWW
 <=== WWW 

, wszystko się, może zdarzyć, a BF4 daje 36 orzełków, że wyjdzie na nową generacje już xD, na MoH'a może się przerzuce ze względu na to, że nie robi to DICE
 , wszystko się, może zdarzyć, a BF4 daje 36 orzełków, że wyjdzie na nową generacje już xD, na MoH'a może się przerzuce ze względu na to, że nie robi to DICE  tylko Danger Close i że gra jest cała na jedynm silniku czyli FB2, a z tego co na razie widziałem zapowiada się coś miedzy BF3 a CoDem więc mi się to podoba xD, a pomysł z jednostkami specjalnymi różnych narodowości to strzał w dziesiątke
 tylko Danger Close i że gra jest cała na jedynm silniku czyli FB2, a z tego co na razie widziałem zapowiada się coś miedzy BF3 a CoDem więc mi się to podoba xD, a pomysł z jednostkami specjalnymi różnych narodowości to strzał w dziesiątke 

<=== WWW
 <=== WWW 

i będzie bardziej cool
 i będzie bardziej cool  dla mnie niż jakiś codzik
 dla mnie niż jakiś codzik 
 o czymś takim nazywając to Warfare xD -- a szkoda
 o czymś takim nazywając to Warfare xD -- a szkoda 

Od tego momentu muzyczka już nigdy nie będzie ta sama
 Od tego momentu muzyczka już nigdy nie będzie ta sama 

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 14 gości