Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2

dziękuje postoje.
  dziękuje postoje.
 jak i nie problem z ilością pojazdów, kochane DICE zbalansowało w/w maszyne tak
 jak i nie problem z ilością pojazdów, kochane DICE zbalansowało w/w maszyne tak
 przepraszam, ale jak mi wiadomo AC-130 Spectre jest wyposażony :
 przepraszam, ale jak mi wiadomo AC-130 Spectre jest wyposażony :  mało osób itd, ale PC ! to minimum powinno być 4 osoby - dziękujemy DICE.
 mało osób itd, ale PC ! to minimum powinno być 4 osoby - dziękujemy DICE.

Chodzi o to, że EA zazwyczaj robi promocje. Niedawno Karkand można było zakupić za 25zł. Także sądzę, że będzie tak samo z tymi DLC. Więc o ile ktoś jest cierpliwy to wyjdzie to jeszcze taniej niż kupowanie całego pakietu na raz
 Chodzi o to, że EA zazwyczaj robi promocje. Niedawno Karkand można było zakupić za 25zł. Także sądzę, że będzie tak samo z tymi DLC. Więc o ile ktoś jest cierpliwy to wyjdzie to jeszcze taniej niż kupowanie całego pakietu na raz  
 ? Czekam na odpowiedź od nich. Kupując całość zyskujemy tylko 40% na każdym DLC. Kupując po pewnym czasie w promocji zyskamy jeszcze więcej
 ? Czekam na odpowiedź od nich. Kupując całość zyskujemy tylko 40% na każdym DLC. Kupując po pewnym czasie w promocji zyskamy jeszcze więcej  a jeszcze więcej zyskają ci, którzy mają już Karkand.
 a jeszcze więcej zyskają ci, którzy mają już Karkand.

. Nie wiem czy to serio działa, może sprawdzę za jakiś czas.
 . Nie wiem czy to serio działa, może sprawdzę za jakiś czas.

Filas napisał(a):może sprawdzę za jakiś czas

ale jakoś dałem radę - bądz co bądz jestem zadowolony, bo sądziłem, że będzie gorzej "konsolowcowi"
 ale jakoś dałem radę - bądz co bądz jestem zadowolony, bo sądziłem, że będzie gorzej "konsolowcowi"   

a więc, zagralby ktos dzis ?
 a więc, zagralby ktos dzis ?

<=== WWW
 <=== WWW 

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 15 gości