Łukasz Angowski napisał(a):Problem jest tego typu ze ze jak biore ustawienia 85,85,0.01 to w consoli wyswietla ex_interp is 0.011100 a jak wezme 101.101,0.01 to jest ex_interp is 0.01.Jakjest poprawnie ,co powinna wyswietalc konsola...?
dendaw napisał(a):Siema mam taki maly problem wszystko dobrze mam zrobione wszystko dobrze serwer dziala haslo tez ale jak probuje wbic to pisze mi STEAM validation rejected jak ktos moze pomoz to niech pisze tu
EDIT
kamcyk123 napisał(a):siema mam problem z pingem przeważnie mam 300 a se gram a tu nagle ponad 1000 łapie laga i to mnie denerwóje co mam zrobić prosze o doradzanie pozdro
tytanB napisał(a):Przy moim komputerze z włączonym synch. pionowym nie mam więcej niż 60 fps.
tytanB napisał(a):Wiem ze GF'y gryza sie z CS'ami
Wylaczenie opcji synchronizacji pionowej moze doprowadzic do tworzenia sie artefaktów wizualnych i efektu "poszarpania" podczas gry. Jesli zauwazysz takie efekty, wlacz VSync w zaawansowanych wlasciwosciach twojej karty graficznej.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 15 gości