przez pershing444 24 Mar 2009, 23:31
Kurde mam problem, na necie tego jest mase, ale nigdzie nie moge sie doczytac co mam DOKŁADNIE punkt po punkcie zrobic zeby bylo ok. Mianowicie, mam steam, moj kolega tez, zainstalowalem ostatnio na dedicated server'rze AMX'a , dodalem jakies pluginy itd, stworzylem ten serwer (na LAN'ie) wszedlem na niego i tam sie bawilem troche, obczajalem kilka rzeczy, potem wyslalem koledze IP tego serwa i ku mojemu zdziwieniu kolega przy łączeniu zobaczyl blad "Lan servers are restricted bla bla (Class C)" znacie napewno doskonale ten blad. Gdy mialem NS tworzylem tez serwer przez dedicated i bylo to samo, ale wtedy doradzono mi zebym zakupil steam, kupilem, wczoraj tworzylem serw i wlasnie blad jest ten sam, czytalem na necie mnóstwo artykułów, zmienialem ten "sv_lan" i na 1 i na 0 i probowalem tego i tamtego i nic... Dalej ten sam blad... Co mam zrobic zeby mozna bylo grac? prosze o pomoc...
AMD Phenom II X3 720 /2.8GHz | AsRock A780GHX/128M | A-Data 4GB PC800 CL4 Extreme Edition | Sapphire Radeon HD4850 | Chieftec 450W | Western Digital 640GB SATAII | NEC AD-7243S SATA LabelFlash | Asus Xonar DX/XD | Razer DeathAdder | Razer Lycosa Mirror Special Edition | LG Flatron W1934S | Saitek R220 Digital | Logitech X-540 | Logitech Clear-Chat