Trochę czasu mnie na forum nie było, a jest to spowodowane imprezą u kumpeli i jej "komplikacjami".. Mówić po krótce trroche sie nawaliłem i wracając na kolejkę doszło do bójki pomiędzy mną i pewnym zdresiałym nawalonym gostkiem.. Gostek wpierw rzycał sie do kumpla a ten "Nie nic do ciebie nie mam" ( <- tchórz).. Ja zaś odparłem "To chyba ty masz coś do mnie" i na jego odpowiedź odparłem chyba "hyh" albo "phi" (honor nie pozwilił mi sie przestrasyć drecha).. Przez ten incydent poznałem samewgo siebie i trochę zmieniłem odpowiedzi w Quiz'ie.. Np.
9. If you are about to get into a fight, what do you do?
I wait for the first blow so that I`m technically defending myself, and then I kick the punk`s ass!
Przedtem zaś miałem..
I act tough to try and intimidate my way out of the fight, and fight if I have to.
oraz
12. If it ain`t broke...
Break it!!!
a przedtem miałem
Don`t fix it!!!
A wynika to z tego że poczekałem na pierwszy atak i to wystarczyło by mnie powalić na ziemie, jedyną zaś formą obrony pozostały dlany i nimi zacząłem gostka kopać po plecach.. No i jak było w quizie nie miałem złamanej nogi to ją złamałem (a właściwie powarznie skręciłem w kostce) podczas kopania typa (chyba przesadziłem z kopniakami)..
W każdym razie trochę sie narzygałem ale tera jest OK tyle że pusto w żoładku i quiz wyszewdł mi tak..
What genre of Metal are you? My Results:
Hardcore Metal
Bands like Walls of Jericho, Hatebreed, Bury Your Dead, and Remembering Never. Music is: Thunderous and powerful music that speaks to street smarts and about persevering. You are an aggressive individual who has many opinions that others find to be a bit much to handle. When these beliefs are called into question, you’d sooner pick a fight than argue about them intellectually. You strive for strength through unity and perseverance through adversity.
Zmiskujcie to z poprzednią odpowiedzią i wyjdzie cały ja..