Jaszczurek napisał(a):eee mógł by mi ktoś przetlumaczyc pytania i odpowiedzi
A co tam jest do rozumienia

Angielski na bardzo podstawowym poziomie

W tym wieku to juz by tyle wypadalo umiec

Słownik lub translator i do dzieła

Jaszczurek napisał(a):eee mógł by mi ktoś przetlumaczyc pytania i odpowiedzi
zetor napisał(a):Jaszczurek napisał(a):eee mógł by mi ktoś przetlumaczyc pytania i odpowiedzi
A co tam jest do rozumienia![]()
![]()
Angielski na bardzo podstawowym poziomie
W tym wieku to juz by tyle wypadalo umiec![]()
Słownik lub translator i do dzieła
Jaszczurek napisał(a):transtlatora nie mam a w szkole mam niemiecki wiec z angielskiego nie kapuje
What genre of Metal are you?
My Results:
Nu-Metal
Bands like Addiction Crew, Linkin Park, Disturbed, and Cold. Music is: The most popular form of heavy music in the past few years, heavy on melody and image. You are always up on the latest fashions and take great pride in being popular and friendly. Sometimes others look down upon you for trying to be all things to everyone and for generally being very accommodating.
Reveler napisał(a):Jaszczurek napisał(a):transtlatora nie mam a w szkole mam niemiecki wiec z angielskiego nie kapuje
Ehh gostek.. widze że jedziemy na jednym wózku, ale.. róznica pomiędzy mną a tobą jest taka, że pomimo iż miałem niemiecki w podstawówce i gimnazjum to potrafie logicznie myśleć.. jestem ciekaw co robisz oglądając amerykański film z napisami (lub lektorem) bo ja będąc w twoim wieku słuchałem orginalnych głosów i porównywałem z lektorem/napisami.. stąd sie nauczyłem... no i jeszcze Diablo zawdzięczam wiedze..![]()
Co do translatora to wystarczy pozukać na www.google.pl..
..a dla leniwych. http://www.translate.pl
Jaszczurek napisał(a):a jak ktoś nie lubi filmów i woli grac na basie lub sluchac muzyki, niz właczać telewizor??
Reveler napisał(a):o niech sie przyłoży do nauki lub nie bierze udziału z zabawach na forum Razz Wink Twisted Evil
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości