.Jak narazie w głowie mam tylko dwie ,a mianowicie Aikido lub Muay Thai
 .Jak narazie w głowie mam tylko dwie ,a mianowicie Aikido lub Muay Thai   .Co według was jest lepsze ,ciekawsze, a może macie jeszcze inne pomysły ??
 .Co według was jest lepsze ,ciekawsze, a może macie jeszcze inne pomysły ?? .Jak narazie w głowie mam tylko dwie ,a mianowicie Aikido lub Muay Thai
 .Jak narazie w głowie mam tylko dwie ,a mianowicie Aikido lub Muay Thai   .Co według was jest lepsze ,ciekawsze, a może macie jeszcze inne pomysły ??
 .Co według was jest lepsze ,ciekawsze, a może macie jeszcze inne pomysły ??

StFurca napisał(a):Muay Thai bardziej ppzydaje się na ulicy

StFurca napisał(a):jeśli chcesz ćwiczyć dka celów rekreacyjnych wybierz Aikdo. Muay Thai bardziej ppzydaje się na ulicy

StFurca napisał(a):Muay Thai bardziej ppzydaje się na ulicy
 ale pamietaj jak trafisz na zapasnika lub judoke to niemasz szans, poszukaj sobie czy w twoim miescie niema szkolki brazylijskiego jujitsu razem z muai thai i nie bedzie kozaka na ciebie
 ale pamietaj jak trafisz na zapasnika lub judoke to niemasz szans, poszukaj sobie czy w twoim miescie niema szkolki brazylijskiego jujitsu razem z muai thai i nie bedzie kozaka na ciebie 
 . Odplynalem w Rift[Whitefall]  Nie pomagam przez PW!

. Więc mówicie że Muay Thai to raczej na walki uliczne ,a Aikido rekreacyjnie. To mam jeszcze pytanie do radzio27 ,bo mówisz że chodziłeś na Muay Thai to jak byś mi mógł powiedzieć jak mniej więcej wygląda trening. Bo się troche boje że każą mi się tuc z jakimś gościem ,który też tam chodzi od jakiegoś czasu i mnie zabije przez przypadek
 . Więc mówicie że Muay Thai to raczej na walki uliczne ,a Aikido rekreacyjnie. To mam jeszcze pytanie do radzio27 ,bo mówisz że chodziłeś na Muay Thai to jak byś mi mógł powiedzieć jak mniej więcej wygląda trening. Bo się troche boje że każą mi się tuc z jakimś gościem ,który też tam chodzi od jakiegoś czasu i mnie zabije przez przypadek   .
 .

Seyraam napisał(a):Muay Thai to jak byś mi mógł powiedzieć jak mniej więcej wygląda trening. Bo się troche boje że każą mi się tuc z jakimś gościem ,który też tam chodzi od jakiegoś czasu i mnie zabije przez przypadek .

Beza_666 napisał(a):kup se ochraniacze na piszczele bo bedziecie sie kopac nawzajem bo piszczelach

Seyraam napisał(a):Bo się troche boje że każą mi się tuc z jakimś gościem ,który też tam chodzi od jakiegoś czasu i mnie zabije przez przypadek

Beza_666 napisał(a):
kup se ochraniacze na piszczele bo bedziecie sie kopac nawzajem bo piszczelach
 w sumie fajnie i na moim osiedlu napewno się ta znajomość takiej walki i wytrzymałość (bo myśle że o to chodzi z tymi piszczelami
 w sumie fajnie i na moim osiedlu napewno się ta znajomość takiej walki i wytrzymałość (bo myśle że o to chodzi z tymi piszczelami   ) przyda. Ale z drugiej strony Aikido też ciekawa sprawa ,jak pokonać przeciwnika przy użyciu minimalnej ilości siły. Kurde ciężka sprawa ,czeba się z tym teraz przespać i przejść do szkoły
 ) przyda. Ale z drugiej strony Aikido też ciekawa sprawa ,jak pokonać przeciwnika przy użyciu minimalnej ilości siły. Kurde ciężka sprawa ,czeba się z tym teraz przespać i przejść do szkoły  

Seyraam napisał(a):Muay Thai

Seyraam napisał(a):Aikido też ciekawa sprawa ,jak pokonać przeciwnika przy użyciu minimalnej ilości siły.

Reveler napisał(a):
Dla mnie to jakiś ped@lski sport dla drechów.. Tylko powalić przeciwnika na ziemie i skopać na śmierć.
 ,ale tak jak się patrzy po internecie na czym to polega ,to jest to całkiem ciekawe (jeśli nie biorą w tym udziału nie drozwinięte ...). "Jak masz czas, to aikido" no właśnie z tym czasem to też ,zbyt wiele to go nie mam . Mnie poczebna jakaś sztuka walki ,której podstawy w miare szybko opanuje, a potem będe mógł się pomału doskonalić. Więc skoro Aikido odpada przez czas ,to pozostaje to Muay Thai. Tylko byle nie trafić na jakiś idiotów
  ,ale tak jak się patrzy po internecie na czym to polega ,to jest to całkiem ciekawe (jeśli nie biorą w tym udziału nie drozwinięte ...). "Jak masz czas, to aikido" no właśnie z tym czasem to też ,zbyt wiele to go nie mam . Mnie poczebna jakaś sztuka walki ,której podstawy w miare szybko opanuje, a potem będe mógł się pomału doskonalić. Więc skoro Aikido odpada przez czas ,to pozostaje to Muay Thai. Tylko byle nie trafić na jakiś idiotów  
 Nie no zartuje oczywiscie
 Nie no zartuje oczywiscie 
 Judo kolesia wywijasz spada dobijasz i ma dosyc hehe a zapasy to walisz dzwignie i ma kolo dosyc
 Judo kolesia wywijasz spada dobijasz i ma dosyc hehe a zapasy to walisz dzwignie i ma kolo dosyc  Ale tak mowie w ramach samoobrony ( nie tej z Lepperem na czele)
 Ale tak mowie w ramach samoobrony ( nie tej z Lepperem na czele)  A Jujitsu to poprostu Jujitsu
 A Jujitsu to poprostu Jujitsu  . A Aikido mi sie nie podoba z tego wzglegu ze moj wuefista w Gim byl trenerem tejze sztuki walki i czasami mielismy na wf takie jak by treningi i w ogole mi sie to nie podobalo
. A Aikido mi sie nie podoba z tego wzglegu ze moj wuefista w Gim byl trenerem tejze sztuki walki i czasami mielismy na wf takie jak by treningi i w ogole mi sie to nie podobalo 

Zip napisał(a):vale tudo

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości