MATI NAPISAŁ:
MaTi napisał(a):Beda ostrzezenia 3 ostrzezenia i ban ale nie wiem dokladnie jak to bedzie działac ale na pewno bedzie dobrze, teraz nie mam kompletnie czasu na nic do 8 stycznia, ale do 12 postaram sie wdrozyc ten pomysl w zycie Forum

Moim zdaniem pomysł Matiego jest dobry - 3 ostrzezenia i ban.
Jednak nie do końca taki dobry i będzie można przejść przez rozum takiemu moderatorowi. KIEDYŚ Zarejestrowałem się na pewnym forum i za swoje gafy dostałem 3 x ostrzeżenie i bana. Ile się uśmiałem z tego bo za dosłownie 5 minut weszłem na to samo forum - rejestrując się od nowa i mogłem nadal być na tym forum i pisać posty. Zmieniłem tylko emblemat pod swoim imieniem i byłem na forum z powrotem, czasami nawet nie zminiałem emblematu. Powiedżcie, któremu moderatorowi bedzie się chciało zajmowac sprawdzaniem takich osób. Z początku tak ale przecież taki moderator nie ma tylko jednej osoby na forum tylko jest nas dużo. Choćby i na to co tu napisałem MATI znalazł sposób i zbierał informacje o danym userze w postaci IP kompa to też bedzie można to obminąć. Pójdę wtedy do kafejki albo do kumpla i z tamtąd się zarejestruje na PROGRAMOSACH FORUM. IP kompa bedzie inne a z bana MATIEGO i jego 3 ostrzeżeń będe się smiał. Zawsze mogę zmienić emblemat lub cos dołożyć do niego abym był rozpoznawany z starym emblematem ( chodzi mi o zdjecie pod moim imieniem i postami - piszę to dal tych którzy nie wiedzą co to emblemat ).
Strasznie dużo zamieszania się tutaj przez to zrobi a userzy będą tylko obmijać to chodząć do kafejek i tam z tamtego kompa sie rejestrując tylko biedni moderatorzy będą mieli pełne ręce roboty. WG mnie zostańmy przy starym ZAMYKAM POST i dziekuje a potem takiego posta do kosza.
MOJE WIDZENIE TEGO JEST TAKIE JAK NAPISAŁEM _ TOMASZ