fluid23 napisał(a):jestem za chociaz mam pewne obawy
GF2MX - problem z .......
grafika - problem
pomocy
MUTOPOMPKA napisał(a):fluid23 napisał(a):jestem za chociaz mam pewne obawy
Już odpowiadam....
Twoje obawy są uzasadnione, jednak jak przeczyta sobie regulamin, aby Skrótowo lecz konkretnie opisać problem, to chyba nie będzie problemu... Bo czyż nie łątwiej będzie czytać temat:niż
- Kod: Zaznacz wszystko
GF2MX - problem z .......
lub co gorsza
grafika - problem
.
pomocy
Także dobrze opracowany regulamin, trzymanie się tych zasad, przestrzeganie NETYKIETY i wszystko będzie OK. Ale jak komuś się nie będzie chciało czytać regulaminu, i nie będzie przestrzegał netykiety - no to po MINUSIE !!!
fluid23 napisał(a):jezeli tak by bylo to jestem jeszcze bardziej za ale trzeba sobie zdawac sprawe ze minie troche czasu zanim ten caly system zacznie dzialac a na poczatku bedzie na 100% niezle zamieszanie:)
ale jestem pewien ze po jakims czasie ta meczarnia przyniesie oczekiwane skutki
A mnie WKU........JĄ pytania: Skąd linki FTP do gier.... Dajcie Linka, Dajcie CRACKA, Dajcie Seriala, Dajcie to , dajcie tamto...... A do cholery jasnej..... Co to ma być Forum dla LAMERÓW????? Ludzi NIEPEŁNOSPRYTNYCH, którzy nie umieją poszukać programu????? Wystarczy poszukać w np. www.google.pl Zadać KONKRETNE zapytanie i wynik SAM będziesz widział.Paul napisał(a):ja tam wolalbym tak jak jest... i zadnych zmian
MUTOPOMPKA napisał(a):A mnie WKU........JĄ pytania: Skąd linki FTP do gier.... Dajcie Linka, Dajcie CRACKA, Dajcie Seriala, Dajcie to , dajcie tamto...... A do cholery jasnej..... Co to ma być Forum dla LAMERÓW????? Ludzi NIEPEŁNOSPRYTNYCH, którzy nie umieją poszukać programu????? Wystarczy poszukać w np. www.google.pl Zadać KONKRETNE zapytanie i wynik SAM będziesz widział.Paul napisał(a):ja tam wolalbym tak jak jest... i zadnych zmian
Ciężko wpisać np. Serial "NFSU" w googlu? Tylko oglądać 10000 postów o tym samym? Ciężko kliknąć na SZUKAJ? Co do jasnej cholery się z Niektórymi dzieje????? Gdybym był adminem, to BANY sypałyby się co chwila.....
Jak nie wierzysz, to zarejestruj się gdziekolwiek na innych forach... To sam się przekonasz. Podaję przykład: www.twojepc.pl/forum.php Pooglądaj sobie i zobacz, czy są tam linki do jakiś cracków, programów nielegalnych..... NIE MA. A jak się pokażą, to od razu SKASOWANY jest post.
Także cieszcie się, że Admini są pobłażliwi dla niektórych (bo ja napewno bym nie był). To tyle.
PS. Jak kogoś obraziłem - to SPECJALNIE, bo nie lubię lenistwa i próżności.
Paul napisał(a):ja tam wolalbym tak jak jest... i zadnych zmian
Puma napisał(a):I ja się wypowiem, jestem ZA ale z zastrzeżeniem iż od każdego minusa można się odwołać do moderka lud admina forum chyba że minusa przyzna naczalstwo wtedy odwołanie już nie ma.
kemot301 napisał(a):Paul napisał(a):wiekszy bajzel sie z tym zrobi mowie wam
A Ty prorok jakiś jesteś![]()
Będzie ład i porządek
n1bo napisał(a):kemot301 napisał(a):Paul napisał(a):wiekszy bajzel sie z tym zrobi mowie wam
A Ty prorok jakiś jesteś![]()
Będzie ład i porządek
Mu to nie na ręke bo już nie mógł by zakładać takich idiotycznych tematów i wyskakiwać jak filip z konopi
wyskakiwać jak filip z konopi
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 15 gości