Gradik napisał(a):Po prostu przeglądając wszystkie fotki spodziewałem się, że właśnie ustawienie wentylatorami do góry jest właściwie, nie spodziewałem się, że jest na odwrót
Gradik napisał(a):Czyli mam pozostać przy tej karcie graficznej tak? Na pewno do 1000zł nie dostanę wydajniejszej/z większym potencjałem OC?
KaRi napisał(a):floyd5, chyba 6970...
KaRi napisał(a):tylko po małych modyfikacjach 6950 jest na poziomie 6970
Gradik napisał(a):O jakiej wartości zasilacz najlepiej zda się do zestawu z prockiem i5-2500K 3,3GHz oraz tym Asusowym Radeonem HD6950 2GD5?
floyd5 napisał(a):KaRi napisał(a):floyd5, chyba 6970...
Jak patrzyłem po testach raz wydajniejszy jest 6950 raz Geforce 570 i są na dość zbliżonym poziomie.
Gradik napisał(a):Fractal Design Integra 500W (FD-PSU-INTEGRA-500) A co powiesz o tym?
KaRi napisał(a):Pierwsze słysze... Z tego co ja wiem to rywalem GTX570 jest 6970, nie 6950. 6950 wygrywa tylko w grach których ogólnie karty od 'czerwonych' są lepsze od tych od 'zielonych' (przykład to SCII\Crysis Warhead). Tak to GTX570 jest lepszy od 6950. Tylko jak i to pisałem w moiom bodaj pierwszym poście w tym temacie, po małych modyfikacjach, 6950 staje się pełnoprawnym 6970I wtedy gtx570 jest nieopłacalny po prostu.
KaRi napisał(a):A co do strony itd. to często jest tak że karta figuruje na stronie, ale fizycznie to już w sklepie jej nie ma... niestety
KaRi napisał(a):Pisząc tamto chodziło mi o to że DCII zajmuje 3 sloty. Czyli PCIE + 2 następne w dół (jak dobrze pamiętam, to są to dwa PCI zwykłe)
Powróć do Modernizacje, zakup sprzętu komputerowego i RTV
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości