, nie przejmuje sie poki co... , nie wiem czy to zglosila u pedagoga.. ale poki co jestem w czarnej dziurze
 , nie przejmuje sie poki co... , nie wiem czy to zglosila u pedagoga.. ale poki co jestem w czarnej dziurze  , nagrywane telefonem (audio).. i moje pytanie to.. jezeli juz tak sie uparla ze to mam, etc... to moglbym podpierac się tym ze chcialem nagrac lekcje aby uczyc się z notatki glosowej? czy to raczej niezbyt dobry argument... i jak to jest z tym prawem nagrywania przebiegu lekcji.. jedni piszą ze mozna inni ze nie...
 , nagrywane telefonem (audio).. i moje pytanie to.. jezeli juz tak sie uparla ze to mam, etc... to moglbym podpierac się tym ze chcialem nagrac lekcje aby uczyc się z notatki glosowej? czy to raczej niezbyt dobry argument... i jak to jest z tym prawem nagrywania przebiegu lekcji.. jedni piszą ze mozna inni ze nie...kur..czaki
 mać
  mać   
edit@ i co robic gdyby jednak chciala mi narobic problemow? wydaje mi sie ze tego nie zglosi. ale bedzie chciala mnie szantazowac, gdybym " nie byl posluszny"

nie zapisalem tej notatki glosowej, a ona twierdzi ze ją mam .. ehh
  nie zapisalem tej notatki glosowej, a ona twierdzi ze ją mam .. ehh