Kiedy mozna zamowienie zlozyc?? tak jak powyzej pisalem do Matiego ale no answer.
PS. Mati ja rozumiem ze czasu niemasz ale cokolwiek wyskrobac moglbys jak naprzyklad, Nieda rady, Odezwij sie za tydzien itp.
programosy.plXfire napisał(a):na koszulce będzie nadrukowany napis
nie wiem jakie koszta nie wysyłałem nigdy za granicę niestety. Będę na poczcie to zapytam. Może będzie to możliwe. Koszta można sprawdzić zapewne na stronie poczty polskiej.Beza_666 napisał(a):mam pytanie na temat wysylki za granice, jest to mozliwe wogole
Już można, pisałem wcześniej że wymiary i kolory koszulek podałem, resztę gadżetów już mam więc można składać zamówienia.Beza_666 napisał(a):Kiedy mozna zamowienie zlozyc?? tak jak powyzej pisalem do Matiego ale no answer.
No tak gdyby jeszcze był normalny dostęp do Internetu to jak najbardziej.Beza_666 napisał(a):PS. Mati ja rozumiem ze czasu niemasz ale cokolwiek wyskrobac moglbys jak naprzyklad, Nieda rady, Odezwij sie za tydzien itp.
TAK, jak koszulki będą, to będzie wysyłka od razu. Dlatego do środy przyjmuje zamówienia od Was jakie chcecie koszulki. Będą one wykonane i dostarczone do mnie w krótkim terminie, po czym roześle je do Was. Oczywiście wraz ze szczegółami jaką chcecie koszulkę, proszę napisać jakie jeszcze chcecie gadżety (gadżety już wszystkie są u mnie nie trzeba na nie czekać). Po prostu wszystko dokładnie w jednym PW:Okocza napisał(a):A ja mam pytanie, kiedy jest planowany pierwszy 'rzut' wysłania tych 'zamówień' ? Dopiero po dostarczeniu do Mateusza koszulek czy wcześniej ?
eSpEY napisał(a):MaTi, czyli mamy zamówienia jeszcze raz pisać? :>
Powróć do Użytkownicy o Programosy
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości