http://forum.programosy.pl/nagrody-na-forum-dla-aktywnych-start-vp851607.html#p851607
user - użytkownik.
Nagrody dostaje się za ilość plusów (inaczej pochwał). Dostaje się je w nagrodę za pomoc uzyskaną od Ciebie przez autora posta. Np. Ja zakładam temat o jakimś problemie a Ty wypowiadając się w moim temacie napisałeś poradę/rozwiązanie mojego problemu lub nakierowałeś mnie na właściwy tok rozwiązania. Za to ja (jako autor posta) nagradzam Ciebie 1 plusem (pochwałą). Im masz ich więcej, tym bardziej pomagasz na forum innym userom a te plusy wymieniasz na nagrody wymienione w 1 poście.Edmund2000 napisał(a):Za co dostaje sie nagrody nie rozumię.
Nie co, lecz kto. User to po prostu zarejestrowana osoba na forum. Ty, ja, moderator, pomocnik to user, administrator to user (z angielskiego = użytkownik, posiadacz).Edmund2000 napisał(a):Co to jest user ?
PS. Jolka wyszła.Okocza napisał(a):Dzień Dobry, zastałem Jolkę?
eSpEY napisał(a):I co tam... Bardzo mnie ciekawi ogólny wygląd tych itemków
MaxPower napisał(a):Na PW nie dostałem niestety odpowiedzi - więc tutaj zapytam - jak będzie z kosztami przesyłki?
MaTi na PW napisał(a):witam
brak kosztow wysylki
eSpEY napisał(a):Dobrze a co z resztą gadżetów?
ToServeAndProtect napisał(a):cierpliwości i kultury troszkę. To nie jest coś za co płacisz i żądsz by było następnego dnia. Dostajesz to prawie darmo (za punkty) a w dodatku każdy ma swoje życie prywatne. Spokojnie, jak Mati mówił wszystko będzie wysłane
Powróć do Użytkownicy o Programosy
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości