Kolega ma oryginalnego FMa i gra w niego przez steam'a. Załóżmy że dostanę od niego klucz. I co, czy ja też muszę tworzyć konto steam czy jak? Próbował już ktoś gry 'na spółę'?
Wydaje mi sie to nie prawda, bo....RufusFCB napisał(a):Ciągle mam jakieś wątpliwości jak to będzie działać.
DiBo napisał(a):i bedzie chcial zainstalowac gre na tym samym key'u to gra moze odczytac to jako 6 osobe czyż nie ?
a jakby sie komus dysk "spalil" i przy okazji zakupu nowe sprpzetu kupilby caly nowy zestaw komputerowy? Dla mnie to nie mozliwe jest z tymi 5 key'ami. Ja myslalem, ze to w srodku gry jest piec roznych key'ow, ale ku mojemu zdziwieniu ujrzałem tylko jedenRufusFCB napisał(a):Ale jak odinstalujesz FMa to w bazie danych zwalnia się jedno miejsce.
DiBo napisał(a):a jakby sie komus dysk "spalil" i przy okazji zakupu nowe sprpzetu kupilby caly nowy zestaw komputerowy? Dla mnie to nie mozliwe jest z tymi 5 key'ami
RufusFCB napisał(a):Już mam od kumpla key
I nawet gramy ze soba przez neta na tym samym
DiBo napisał(a):Czyli bez problemu moge odsprzedac moje key'a komus i ten ktos nie bedzie mial problemu ?
A kto mi udowodni, ze skrzyknołem sie z chlopakami przed sklepem i kupilismy gre na 5 osob ?RufusFCB napisał(a):Choć jak przed chwilą wyczytałem to jest to częściowo nielegalne. Bo te 5 kluczy mozesz wykorzystać tylko do użytku własnego. Ale kogo to obchodzi
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości