Tylko niestety nie znalazlem opisu co w nim poprawiono a co nie

Nie nie sprawdzalem, bo nie gram narazie w FM'09 bo wlasnie czekam na patha ktory sfixuje wszystko do przyzwoitosci.Rychoo napisał(a):a sprawdzałeś go czy działa??
ToServeAndProtect napisał(a):Jeśli to gamershell to patch jest 100%
ooo spoko to sie udalo zamontowacRychoo napisał(a):ścieżk do logopacków: Moje Dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2009/graphics/logos/(folder z logami)
ale to niestety mi sie jakos nie chce zamontowa, dodatkowo jeszcze mi gre cenzura!...Rychoo napisał(a):facepacki analogicznie tylko zamiast logos trzeba pewnie stworzyć folder faces albo facepack,
paranoja.... nie moge takiej sciezi znalesc w ogole nie wiem gdzie mi sie gra zainstalowala..... docelowo nie ma Program Files/SI....Football Manager 2009/data/updates/update-920/db/920*
DiBo napisał(a):Football Manager 2009/data/updates/update-920/db/920*
Dopadl mnie jakis kryzyc w 2 czy 3 rundzie Pucharu Polski i mnie GKS Bełchatow zlupal 5:2 ( to byl ten mecz bez rewanzu ). Dostalem sie do grupy P.Uefa bo wygralem dwu-mecz z CSKA Moskwa, na luznikach 2:3 wygralem po dwoch bramkach renifera i jeden samobojczej i u siebie 1:1Rychoo napisał(a):i jak idzie Leszkiem?? ja dopiero kończę pierwszy sezon, na razie we wszystkich rozgrywkach liczę się w walce o zwycięstwo ,oprócz p.uefa (nie dałem rady o.marsyli w 1 rundzie pokonać).
DiBo napisał(a):Powiedz mi jak u Ciebie graja perelki Lecha? Mam na mysli Stilic'a i Lewego, bo u mnie Stilic na 5 meczy zagra jeden w miare a 4 pozostale z nota ponizej 6.0. Lewy strzela swoje ale Renifer ma wiecej bramek. Peszko u mnie wymiata nawet na skrzydle z Ivanem D.
DiBo napisał(a):Jakies ciekawe transfery u Ciebie?
U mnie to narazie peszko ma najwieksza srednia.... Stilic tak jak pisalem wyzej lipe gra... Ale jak gralem na piracie to pierwsza runde tez lipe gral a druga juz wymiatal wiec poczekamyRychoo napisał(a):u mnie Stilic to piłkarz roku w lidze
No wlasnie i jak Trałka gra bo sie zastanawiam nad jego transferem ?!Rychoo napisał(a):z naszej ligi to mam ćwielonga i trałke
Jak gralem na piracie to ubilem interes zyciaRychoo napisał(a):a w bramce Kotor![]()
A to mi tez sprzedali go jak gralem na piracie za tyle... Nawet dobrze, bo wtedy wrzucilem stilica z bandziorem i nie zle im szloRychoo napisał(a):zarząd Murasia sprzedał za 2,1 mln euro :\
RufusFCB napisał(a):Załozmy ze kupilbym ta grę na spółe z kumplem, moglibyśmy obaj sobie grać na różnych kompach?
DiBo napisał(a):No wlasnie i jak Trałka gra bo sie zastanawiam nad jego transferem ?!
Ja gram ustawieniemRychoo napisał(a):btw, rozumiem ,że grasz ustawieniem 4-4-2??
No ja nadal mam szanse zdrobyc MP, PE ale odpadlem z PP aha i nadal szansa na zdobycie P. UEFARychoo napisał(a):ja ustawiłem Leszka 4-2-3-1 i chłopaki dają rade, Majstra, p. ligi i polski udało się w pierwszym sezonie zdobyć.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości