U mnie gra działa tylko po zmienieniu zgodnosci na NT(SP5),ale
wczesniej miałem ten sam problem.Więc nie męczcie się tylko
znajdzcie inna instalke....

moj problem polega na tym ze wyskakuje mi "array access out of bounds" - wiem ze juz ktos mial taki sam problem i nikt mu nic nie odpowiedzial wiec jakby ktos wiedzial o co chodzi to prosze o pomoc...
  moj problem polega na tym ze wyskakuje mi "array access out of bounds" - wiem ze juz ktos mial taki sam problem i nikt mu nic nie odpowiedzial wiec jakby ktos wiedzial o co chodzi to prosze o pomoc... 
Oti napisał(a):ja pierd*** juz mnie taka qrw*** bierze ze szkoda mowic... przez ostatnia godzine czytalem caly ten temat i robilem wsyztsko co bylo mozliwe ale w ni hu** nie dzialamoj problem polega na tym ze wyskakuje mi "array access out of bounds" - wiem ze juz ktos mial taki sam problem i nikt mu nic nie odpowiedzial wiec jakby ktos wiedzial o co chodzi to prosze o pomoc...

Tutaj poszukajcie sobie tych linkow,wlozcie troche w to pracy,a nie na gotowe!!
 Tutaj poszukajcie sobie tych linkow,wlozcie troche w to pracy,a nie na gotowe!!

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 26 gości