Cyc napisał(a):może kiedy ukaże się crack do tej gry

ktos wie oco moze chodzi ?  gre mam w wersji 6.0.1 odpalana  przez deamona przy pomocy sd4hide ( zamiast cracka ) pleas HELP me
  ktos wie oco moze chodzi ?  gre mam w wersji 6.0.1 odpalana  przez deamona przy pomocy sd4hide ( zamiast cracka ) pleas HELP me 
 sciągnąć...
 sciągnąć...  

siwus83 napisał(a):ściągnełem obraz gry fm2006 ind-fm2006.mdf po włączeniu jest napisane ze jest to wersja beta demo(niepełna gra)..czy jak zapodam patcha 6.01 to będzie juz wszytsko jak w pełnej werskji gry??
 bo napewno patch tutaj nic nie zaradzi..
 bo napewno patch tutaj nic nie zaradzi..

ludzie zwariowalem, nie mam pojecia juz co robic, z tym zasr...ym FM-em. robie wszystko to co wczesniej bylo napisane z ta gra jak ja uruchomi i dalej nic. obracam sie w komputerach dobre kilka lat zadzilo 386 a ja juz smigalem po windowsie 3.1. a tu nie moge sobie dac rady z jakas gra.pomozcie
  ludzie zwariowalem, nie mam pojecia juz co robic, z tym zasr...ym FM-em. robie wszystko to co wczesniej bylo napisane z ta gra jak ja uruchomi i dalej nic. obracam sie w komputerach dobre kilka lat zadzilo 386 a ja juz smigalem po windowsie 3.1. a tu nie moge sobie dac rady z jakas gra.pomozcie

Konieczny jest Patch 6.0.1- zresztą gra bez niego jest nie warta zainteresowania, tyle błędów i wogóle..
 Konieczny jest Patch 6.0.1- zresztą gra bez niego jest nie warta zainteresowania, tyle błędów i wogóle..

Joopiter napisał(a):Nie wiecie co zrobic zeby dzialaly facepacki w grze
C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2006\data\graphics\pictures

czak10 napisał(a):Instrukcja jak grać:
1.Zainstalować FM-a 2006
2.Wejść do katalogu gdzie mamy zainstlowanego Fm-a...
3.kliknąć na ikonkę fm.exe i potem ''właściwości'' a następnie w zakladce Zgodność ustawiamy ''Uruchom w trybie zgodności z Windows NT(Service Pack 5)''
4. Dajemy OK i klikamy na ikonkę odpalającą Fm-a i gramy
Pozdro
 No ja robię to tak i nadal mi nie działa może komuś innemu zacznie chodzić...
 No ja robię to tak i nadal mi nie działa może komuś innemu zacznie chodzić... 

powinno dac rade. podobno ladmie wszystko popularne zabezpieczenia
 powinno dac rade. podobno ladmie wszystko popularne zabezpieczenia 

a tak wlasciwie meohawk jak Ty tego szukasz ?? only google ??
 a tak wlasciwie meohawk jak Ty tego szukasz ?? only google ??

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 28 gości