Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

problem z laptopem • programosy.pl

• Ogłoszenie:

problem z laptopem

Dyskusje na tematy związane z problemami sprzętowymi - komputery, podzespoły, akcesoria... oraz sprzęt RTV

problem z laptopem

Postprzez nlukaszn 28 Cze 2006, 14:39

reklama
mam laptopa toshiba equium 60-199. bo dluzszym czasie sie sam wylacza. zuwazylem ze strasznie sie nagrzewa w miejscu przy wylaczniku i w innych miejscach.

czy mozna w jakis sposob samemu z ta ustrka poradzic? czy obejdzie sie bez serwisu toshiby?
:oops:
nlukaszn
~user

Dołączenie: 13 Sty 2006, 18:42

Postprzez DeadOrAlive 28 Cze 2006, 14:41

jest gorąco więc się grzeje, ja do swojego kupiłem panel chłodzący NOTEPAL http://www.shift.sklep.pl/index.php?t=w&id=12003&idk=17 i jest ok.
Awatar użytkownika
DeadOrAlive
~user

Dołączenie: 02 Cze 2005, 19:58
Miejscowość: Dąbrowa Górnicza
Pochwały: 511

Postprzez nlukaszn 28 Cze 2006, 14:43

DeadOrAlive napisał(a):jest gorąco więc się grzeje, ja do swojego kupiłem panel chłodzący NOTEPAL http://www.shift.sklep.pl/index.php?t=w&id=12003&idk=17 i jest ok.

myslisz ze to rozwiaze moj problem z wylaczaniem sie kompa?
nlukaszn
~user

Dołączenie: 13 Sty 2006, 18:42

Postprzez DeadOrAlive 28 Cze 2006, 14:46

Sądzę, że tak, bo wyłaczenia spowodowane są przez wysoką temperaturę.
Do czasu zakupu możesz stawiać laptopa na ołówkach, śmieszne, ale skuteczne, jest przepływ powietrza pod laptopem. Ew. na czymś innym.

Autor postu otrzymał pochwałę
Awatar użytkownika
DeadOrAlive
~user

Dołączenie: 02 Cze 2005, 19:58
Miejscowość: Dąbrowa Górnicza
Pochwały: 511

Powróć do Hardware

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 29 gości