Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 problem z laptopem • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: FreeCAD • PanoramaStudio • CrystalDiskInfo Portable • CrystalDiskInfo • Chromium • Kaspersky Rescue Disk • Vim • uBlock Origin • ReSharper
mam laptopa toshiba equium 60-199. bo dluzszym czasie sie sam wylacza. zuwazylem ze strasznie sie nagrzewa w miejscu przy wylaczniku i w innych miejscach.
czy mozna w jakis sposob samemu z ta ustrka poradzic? czy obejdzie sie bez serwisu toshiby?
DeadOrAlive napisał(a):jest gorąco więc się grzeje, ja do swojego kupiłem panel chłodzący NOTEPAL http://www.shift.sklep.pl/index.php?t=w&id=12003&idk=17 i jest ok.
myslisz ze to rozwiaze moj problem z wylaczaniem sie kompa?
Sądzę, że tak, bo wyłaczenia spowodowane są przez wysoką temperaturę.
Do czasu zakupu możesz stawiać laptopa na ołówkach, śmieszne, ale skuteczne, jest przepływ powietrza pod laptopem. Ew. na czymś innym.