Dziękuję za pomoc, zaraz sprawdzę czy wszystko działa.

Opis działu 'Programy' jest taki:
Wszystko na temat programów: skąd pobrać, instalacja, użytkowanie, problemy, poszukiwane programy.
Uważam, że pisząc obok nazwy programu powinno się napisać co ten temat opisuje - czy to problem, czy instalacja itd.
Gdybym napisał tylko 'Win-Rar' to rzeczywiście, miałbyś rację, bo sam dział jest poświęcony nie tylko problemom ale też np. użytkowaniem. Jako, że napisałem w temacie te dwie rzeczy (nazwa programu i to co wyżej), uważam, że to jest dokładniejszy opis tematu, niż sam napis 'Win-Rar', nieprawdaż?
Mówiąc szczerze, masz rację, że nazwa wątku mogłaby być jeszcze dokładniejsza no ale po samym napisaniu: 'Win-Rar - Problem z formatem' każdy będzie wiedzieć, że z formatem plików z Win-Rara jest problem.
Myślę, że jeśli mamy nadal prowadzić dyskusję (albo 'wymianę zdań', 'kłótnię' itd.') na ten temat, to powinniśmy się przerzucić na PW albo jakiś komunikator, ponieważ nie chciałbym off-topować.
No bo w końcu temat poświęcony jest problemowi z WinRarem a nie złą nazwą tematu

Edit.
Rzeczywiście - pomogło.
Dziękuję za pomoc i pozdrawiam

Temat myślę, że do zamknięcia, chyba, że będziemy prowadzić do końca tą wymianę zdań.