mati61 napisał(a):ktoś napisze jakiś film którego jeszcze nie ma i dostanie za to ostrzeżenie.
mati61 napisał(a):eh.. źle to ująłem.
P O S T | P O W Ó D
filmu, mam problem z filmem itp -> info dla szukających i moze jeszcze chcesz epoke lodowcowa 1235
to nie jest uzasadnienie
mati61 napisał(a):ale wydaje mi się że to już jest chyba lekka przesada jak ktoś napisze jakiś film którego jeszcze nie ma i dostanie za to ostrzeżenie.
zetor napisał(a):Przed napisaniem prosby o gre/film MUSISZ sprawdzic czy to w ogole wyszlo!
Ostrzeżeń: 2
tylko dlatego. że moderatorowi nie spodobało się w jakiej formie to napisałem
mati61 napisał(a):, bardzo często sie tak dzieje że przed premierą już niektórzy mają takie czy inne wersje filmu,
precel_dozy napisał(a):mati61 napisał(a):, bardzo często sie tak dzieje że przed premierą już niektórzy mają takie czy inne wersje filmu,
ta jasne podaj przyklad takiego filmu ja slyszalem tylko o gwiezdnych wojnach ktore byly na torrencie 6 godz pzred premiera
kokos88 napisał(a):i wszystko jasne...
Ostrzeżeń: 2
Amistad18 napisał(a):ie wiem czemu ale nie wróże ci długiego pobytu na forum
Amistad18 napisał(a):1. http://forum.programosy.pl/rules.php
a ja miałem Jak w niebie ( just like haven ) z DC++ z 3 tyg przed premierą, dosłownie 3 tyg....film miał wyjść na poczatku Lutego, a ja go niałem na początku lub troche bardziej w środku stycznia..
Jak w niebie Just Like Heaven (AKA If Only It Were True) (2005)
data premiery: 2005-09-16 (Świat)
precel_dozy napisał(a):a ja miałem Jak w niebie ( just like haven ) z DC++ z 3 tyg przed premierą, dosłownie 3 tyg....film miał wyjść na poczatku Lutego, a ja go niałem na początku lub troche bardziej w środku stycznia..
Amistad18![]()
- Kod: Zaznacz wszystko
Jak w niebie Just Like Heaven (AKA If Only It Were True) (2005)
data premiery: 2005-09-16 (Świat)
no chyba ze w lutum miales wersje z lektorem
Jak w niebie
Just Like Heaven
Gatunek: Komedia romantyczna
Czas trwania: 95 min
Produkcja: USA
Studio: DreamWorks Pictures
Premiera Kinowa w Polsce:10 lutego 2006
mati61 napisał(a):Dołączył: 31 Mar 2006
Powróć do Użytkownicy o Programosy
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości