Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

zalogowywanie do forum • programosy.pl

• Ogłoszenie:

zalogowywanie do forum

Tutaj można umieszczać wszystkie sensowne tematy nie pasujące do reszty działów tematycznych. Siadaj, gadaj, opowiadaj ;)

zalogowywanie do forum

Postprzez Swat 03 Lut 2008, 18:06

Mam dziwny problem , gdzy chce sie zalogować do forum ***** ( nie programosowe :P ) by cos napisać to automatycznie gdy naciskam login to mi hasło wpisane wymazuje i wywala ze hasło jest niepoprawne . Da sie ten problem jakoś obejść ?
Padłeś , nie wstawaj...
Swat

Dołączenie: 14 Sie 2006, 12:15
Miejscowość: Głogów
Pochwały: 7

Postprzez qrminator 03 Lut 2008, 18:08

Swat napisał(a):Da sie ten problem jakoś obejść ?

wpisać poprawne.. lub użyć przypomnienia hasła..
Awatar użytkownika
qrminator
~user

Dołączenie: 23 Cze 2005, 09:33
Pochwały: 38

Postprzez Swat 03 Lut 2008, 18:12

no tak hasło znam przypominałem i jestem w 100% pewien ze dobre wpisuje , tylko po kliknięciu login znika ono 0_o
Padłeś , nie wstawaj...
Swat

Dołączenie: 14 Sie 2006, 12:15
Miejscowość: Głogów
Pochwały: 7

Postprzez qrminator 03 Lut 2008, 18:15

No to stwórz nowe konto i napisz do admina tego forum.
Awatar użytkownika
qrminator
~user

Dołączenie: 23 Cze 2005, 09:33
Pochwały: 38

Powróć do Pog@duchy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 20 gości