Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 zabezpieczenia płyt cd • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: XnViewMP • REAPER • MailWasher Pro • Maxthon Cloud Browser • Grammarly for Chrome • Helium • WinSnap • ungoogled-chromium • ChrisPC Free VideoTube Downloader
Chcialabym odsluchac plyte CD na komputerze ale musi ona miec jakies zabezpieczenia gdyz sie nie da (w odtwarzaczach CD tego problemu nie mam). Tak jakby komputer jej nie widzial, a jako typowa kobieta umiem komputer wlaczyc, zresetowac i wylaczyc (jeszcze zrobic cos przez przypadek) wiec potrzebuje Waszej pomocy: co zrobic aby ta plyta dzialala mi tez na kompie.
po pierwsze to chyba troche nie ten temat ! Próbowałaś w Media Playerze?? a gdy explorujesz (otworzysz) tą płyte są tam utwory? może masz wyłączone autoodtwarzanie?
STRINGER napisał(a):po pierwsze to chyba troche nie ten temat ! Próbowałaś w Media Playerze?? a gdy explorujesz (otworzysz) tą płyte są tam utwory? może masz wyłączone autoodtwarzanie?
Dzieki. W Media Playerze poszlo:)
[ Dodano: Dzisiaj o 19:12 ] A no jeszcze jedno.
Otwieram(exploruje) płyte to tam nic nie ma. I co mam zrobic zeby sie pokazalo, bo chce zgrac na mp3??