Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 z heroes v, wywala do windowsa • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Chromium • Kaspersky Rescue Disk • Vim • Qimage • Lucion FileCenter • Syncovery • MailWasher Pro • gBurner • GetFLV
mam problem. sciagnalem z torrentow wersje reloaded heroes v. gdy ja uruchamiam wszystko ok. wlaczam gre. gram przez jakies 5 min i wywala mnie do windowsa. co z tym zrobic. lekarstwo skopiowalem. i jeszcze jeden problem. nie zapamietuje ustawien graficznych nawet jak dam apply i od razu wyjde z gry. komp tak jak w opisie. dx9 z lutego a stery do grafy to nvidia 84.21 whql. karte odkrecilem i dalej to samo. dzieki za pomoc
przeciez dokladna konfiguracje kompa mam w opisie. umiecie czytac. dotego zainstalowane nvidia forceware 84.21whql. i directx z aprila bo taki byl na plycie to go wrzucilem.
gram na 1024x768, very high, anty i anizo na maxa i wszystko ladnie gra. tylko ze wywala do windy.
niestety nic nie pomaga. nie mam spolszczenia. bo mi nie potrzebne bo znam angielski. co do grania na mniejszych detalach to nie pomaga. a lekarstwo sciagam sobie. wiec zobaczymy. jak macie inne propozycje to piszccie.
ok. problem rozwiazany. znowu problem z pamiecia. przelozylem do innego gniazda i wszystko hula jak nalezy. musze tylko ja memtestem przeleciec.
temat w sumie do zamkniecia dzieki za sugestie