Witam ! Robię filmiki sobie na YT o grach na PS2

i zrobiłem pierwszy wszystko ładnie (tydzień temu) wysłałem na YT wszystko git , wczoraj zrobiłem kolejny filmik , próbuję wrzucić go na YT tak jak poprzedni ładuje się wszystko ładnie dochodzi do 3% i stoi i minuty to znaczy czas który pozostał rośnie z 60 minut do 1800-2000 minut i ciągle stoi 3% dobra po n-tej próbie wrzucenia drugiego filmiku na Yt postanowiłem ściągnąć jakiego YT uploadera , pobrałem zainstalowałem ustawiłem wszystko ,chce wrzucić a tutaj taki błąd że mój film.wmv jest uszkodzony tylko normalnie go mogę oglądać dobra może się uszkodził dobra zrobiłem kolejny szybki filmik tym razem i znowu według uploadera jest uszkodzony

co mam robić jak wrzucić filmiki na YT przypominam że z pierwszym filmikiem nie było żadnych problemów , i czy to może być wina wolnego internetu?
Dodano Dzisiaj, 09:42:Problem chyba rozwiązany, wysyłam filmik telefonem komórkowym i idzie narazie normalnie jest już 10% być może to wina internetu
Dodano Dzisiaj, 06:59:Temat do zamknięcia filmik musze wrzucić przez telefon ! pewnie to wina interneu
Telefon: Sony Xperia 1 II.
Komputer: Laptop Lenovo IdeaPad G500H, iPAD Air 2 + Internet INEA Światłowód 1 Gbit
Odtwarzacze: DVD Samsung P 184.
Konsola: Playstation 2, Xbox 360, Plastation 4, Xbox Series X.
Telewizor: PANASONIC TX-GX600E 55' + Cyfrowy Polsat.