...no raczej nie mam co instalować na nowo bo wałsnie wczoraj naprawiałem systemadomi napisał(a):jak mozesz jescze raz zainstaluj IE albo inna przegladarke.
co do tej konfiguracji to lepiej sie nie pytajdomi napisał(a):na wszelki wypadek podaj dane sprzetowe kompa.
nie no bez przesadydomi napisał(a):no wlasnie w tym "starociu" mzoe tkwic problem
no prócz tego, że GG jest włączone i tego, ze muzyka leci od czasu do czasu....to nicdomi napisał(a):czy podczas chodzenie po necie robisz cos wiecej???
pojawił się dokładnie dwa dni temudomi napisał(a): czy ten probelm wystepuje od dawna czy pojawil sie niedawno???
zapewne masz racje. Ostatnio jak przeglądałem dysk to znalazłem pare smieci..a kto wie ile tego tam jeszcze może być.domi napisał(a):to cos musialo sie odsyc powaznego stac jezeli to jest od 2 dni. moze jakis wirus lub inny robak. albo komputer juz jest zmeczony i ma za duzo smieci.
i tak też zrobiedomi napisał(a):sprobuj jeszcze raz zainstalowac np. opere i wtedy sprawdz. a jezeli to nie pomoze wyczysc dokladnie kompa
no waśnie FORMATdomi napisał(a):a jak juz to nie to pozostaje format
Watchmaker napisał(a):zapewne masz racje. Ostatnio jak przeglądałem dysk to znalazłem pare smieci..a kto wie ile tego tam jeszcze może być.domi napisał(a):to cos musialo sie odsyc powaznego stac jezeli to jest od 2 dni. moze jakis wirus lub inny robak. albo komputer juz jest zmeczony i ma za duzo smieci.i tak też zrobiedomi napisał(a):sprobuj jeszcze raz zainstalowac np. opere i wtedy sprawdz. a jezeli to nie pomoze wyczysc dokladnie kompano waśnie FORMATdomi napisał(a):a jak juz to nie to pozostaje format![]()
tego to chyba z nas nikt nie lubi......
Wielkie Dzięki Za Pomoc DOMI![]()
![]()
...........
domi napisał(a):daj znac Watchmaker czy juz wszystko poprawnie dziala>
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości