BOYZONE napisał(a):ja mam plik który kopiuje się do foldery o nazwie Interface i potem wszystkie Questy są pokazane na mapce lecz nie na każdym serweże on działa i można przez niego dostać bana na czas mam również spit hack który pomaga ubić level ponieważ dzięki niemu można piegać z prętkością światłą i można latać a co naj leprze ma opcje powrót do ciała i wiele teleportów lecz trzeba go używać z głową i po kryjomu =) przez niego mogą dać bana na IP choć ja zrobiłem na nim 9 postaci na 70 leveże!
Matias napisał(a):Czy istnieje spolszczenie do gry World Of Warcraft
BOYZONE napisał(a):ja mam plik który kopiuje się do foldery o nazwie Interface i potem wszystkie Questy są pokazane na mapce lecz nie na każdym serweże on działa i można przez niego dostać bana na czas
BOYZONE napisał(a):mam również spit hack który pomaga ubić level ponieważ dzięki niemu można piegać z prętkością światłą i można latać a co naj leprze ma opcje powrót do ciała i wiele teleportów lecz trzeba go używać z głową i po kryjomu =) przez niego mogą dać bana na IP choć ja zrobiłem na nim 9 postaci na 70 leveże!
BOYZONE napisał(a):a jeśli nie wierzysz że spithack może ściągnąć byle bałwan to masz link
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości