Z góry dziękuje!

Jaramaniak napisał(a):Gdy chcę stworzyć filmik w WMM to co chwile on mi się ścina (program) i musze zakańczać zadanie... nie ma określonego momentu kiedy się to dzieje. Jest to dla mnie uciążliwe...
Jaramaniak napisał(a):mam kodeki, mam SP2 (sam kazałeś mi usunąć SP3 Very Happy).
Jaramaniak napisał(a):Nie mam najnowszej wersji WMM, jak ją ściągne to zobaczymy:)
Windows Movie Maker 2.6 pl
Jaramaniak napisał(a):hyba coś nie bardzo bo ściągnąłem WMM 2.6 i podczas instalacji pisze że to tylko na viste
Jaramaniak napisał(a):gdy już "powsadzam" wszystkie klipy i chcę go puścić od początku nie pokazuje mi obrazu, tylko leci mp3 które wstawiłem...
Jaramaniak napisał(a):kolego zainstalowałem już 180 mb kodeków, xvid i divix też są.
Prosty program umożliwiający uzyskanie z plików wideo MPEG1/MPEG2 informacji o kodekach, które wymagane są do ich odtworzenia. Dostarcza on informacji zarówno na temat potrzebnych dekoderów wideo, jak i audio, dzięki czemu wiemy jaki kodek mamy zainstalowany lub, który powinniśmy doinstalować.
Movie maker ma ogólnie problemy z plikami avi nawet jak ma się kodeki ...........:/
Jaramaniak napisał(a):pisze że mam kodeki zainstalowane...
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 32 gości